Президентско обръщение - България напуска Еден

Day 1,582, 23:38 Published in Bulgaria Bulgaria by Government of eBulgaria

Добро утро на всички.

ДНЕСКА БЪЛГАРИЯ НАПУСКА ЕДЕН

С решение на парламента ТУК официално не сме член на Еден и ставаме неутрални спрямо съюза. Към момента на писане на статията има 33 ЗА и 1 Против. Събрани са нужните 66% за специален закон.

Как се стигна дотук.
Може би няма играч в играта незапознат със сагата ни с Турция и незачитането на ветото ни от Еден.
Едно нещо трябва да е напълно ясно на всеки бъдещ съюз. България няма да е в едън съюз с Турция


Опитахме всички възможни решение да изгладим проблемите си с Еден и Турция, като преди два дни имаше официално решение за изхвърлянето на турция от Еден тук. Мислехме, че има шанс всичко да приключи, но снощи имаше извънредно събрание на Еден с дневен ред:

1. Обявяване на решението от предния ден за невалидно по искане на голямата тройка : Гърция, Хърватска, Румъния с предлог, че за 4 часа среща предния ден и 23 часа време за гласуване не са могли да дадат своя глас. Нарочно не дадоха гласа си за ни хвърлят прах в очите. Помолих ги да го дадат в дадения момент, независимо от затвореното гласуване. Отказаха, искали нова среща на върха не знам си кога.

Омръзна ни тази политика на увъртане и отлагане. За капак решиха, че дори 1 страна само да не гласува власуването, когато и да било то, ще е невалидно.

2. Изгонване на Председателя на Генералния щаб на Еден, защото ги карал да гласуват в рамките на 24 часа.
TTi не присъства на срещата по лични причини и това решиха да отложат.

През целия ден вчера гръцки и хърватски представители ми се заканваха, как съм щял да видя в 9 часа вечерта. Е видях.

Със започването на срещата, Гърция, Турция и Хърватска водени от шефа по военните операции на Еден (в оставка от 4 дни) ни нападнаха в Северен Кавказ. Организираха доста мащабен за техните възможности десант с цел загуба на региона и прекъсване на 3 наши икономически бонуса. Не успяха, но ясно показаха, че искат покорни роби иначе ще има наказание.

Е българина не е роб, българина бие, когато някой го обиди и застраши. Искаха го, ще си го получат.

Сега накъде.
България обявява неутралитет и официално започва да създава нов съюз в играта, където демократичните ценности ще бъдат изведени на преден план.
Не ни интересува демиджа или политическото влияние на дадена страна. Доказахме, че сме една от малкото демократични страни в цялата игра и ще потърсим себеподобни. Вече има проведени разговори с някой наши най-близки приятели и до дни ще се обяви началото на съюза.

Дотогава ще подпишем мпп-та, с който поиска и ще започнем война с Турция.Надявам се нацията да излезе единна от тази криза с пълното убеждение, че трябваше да напуснем.

Поздрави
Absfresh