Karakterek leadása - Miért is?

Day 1,574, 06:09 Published in Hungary Hungary by kisborok
__________________________

Kedves Játékosok!

Nem tartom jó ötletnek, hogy akik abbahagyják egy időre a játékot, miért adják le a karakterüket? Illetve tudom miért, de az elvem az, hogy aki abbahagyja, tegyen csak annyit, hogy nem lép be. Nincs annál rosszabb, mint amikor valaki nem a saját, kedvelt nevén játszhat.
Lehet, hogy valami jót akar tenni egy kisebb játékosnak, de kérdés az, hogy vajon mekkora lesz a játékkedve annak, aki ilyen módon hirtelen lesz erős katona?
Biztos tudjátok, mit jelent az, amikor sok-sok idő után sok munkával végre eljuttok oda, ahol jelenleg vagytok. Örömmel és büszkeséggel tölt el titeket.
Az új játékosoknak pedig csak javasolni tudom, hogy csinálják a küldetéseket. Anno amikor még mi kezdtük, nem volt ennyi. Inkább a közösség volt az, ami miatt itt maradtak mégis az emberek. Engem is az tartott itt, a század, aminek tagja vagyok.
A lényeg, hogy amikor valaki abbahagyja a játékot, nekem mindig az jut eszembe, hogy egy időre teszi ezt, és ilyenkor azt javaslom, hogy ne adja le a karaktert, hanem inkább hagyja meghalni. Ha pedig mégis úgy dönt, hogy visszatér, akkor onnan folytatja, ahol abbahagyta. Amit addig felépített, nem veszik el...
Ez az én véleményem. Természetesen nem kell megfogadni, csupán kérném újragondolni a témát.

Kisborok voltam.

__________________________