A bővebb admini üzenet fordítása - Az új monetáris piac

Day 1,568, 22:43 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

UPDATE: (szabadabb fordítás) Az admini üzenet fordítása
A fordítás:

A jelen változtatások eredményeként globálisan egy valuta létezik a játékban. A neve az állampolgárság szerint van megjelenítve, de a valójában a fizetőeszközök ugyanazok.

Például ha állampolgárságot váltasz, akkor minden pénzed átalakul az új valutára (szerk.: dehogy alakul, csak máshogy jelenik meg), amit használhatsz. Így nem veszted el a pénzedet amid volt, hanem használhatod bármely országban bármire, nem úgy, ahogy eddig, hogy a monetáris piaci árfolyamok szabták meg...

A konverzió eredményét itt lesheted meg: http://www.erepublik.com/en/economy/citizen-accounts . Láthatod, hogyan alakultak át a valutáid azzá, amivel jelenleg rendelkezel. (a változtatással a korábbi egyéb valutáink hogyan alakultak át...)

Eladás az állampolgárságunk szerinti piacon és más piacokon

Ha valamit szeretnél eladni az országod piacán, mint például kenyeret vagy fegyvert, a neve a valutának ugyanaz lesz, mint az állampolgárságod valutájának. Egyébként ha más nemzet piacán szeretnél valamit eladni, azt gondolhatod, hogy a név az ő valutájuké lenne, de nem, ez nem így van, a név még mindig a te állampolgárságod valutája lesz, a megfelelő piacon lesz eladva az ő valutájukért (a közös valutáért). Szóval, ha akarsz eladni 10 Q6 fegyvert svéd piacon, de az Egyesült Államokban élsz, én megveszem a te Q6 fegyvered a saját SEK-emért, de te USD-t kapsz, mondhatni 100 USD-ért darabját és ekkor én 100 SEK-ért veszek és kapsz 100 USD-t, és ne felejtsd el az országok adóit sem.

RW indítás

A felkelés továbbra is 1000 valutával történik, de ugyebár nem válthatod át többé a valutád, azt fizeted, amid van jelenleg és ez van "átkonvertálva" a megfelelővé (máshogy megjelenítve). Szóval ha egy román vagy egy amerikai akar támogatni egy RW-t, mondjuk ha Dániáról van szó, a román 1000 RON-t, az amerikai 1000 USD-t, és így tovább fog fizetni, így nincs szükség arra, hogy Dánia valutájára váltsák.


Megjegyzés: zavarosan írják, de a lényeg, hogy van egyetlen globális valuta, amely minden állampolgárság szerint máshogy jelenik meg, de valójában ugyanaz a valuta. ÁP váltáskor csak máshogy jelenik meg, egyéb változás nincs.

Eredeti szöveg:

The current changes imply that there is a global currency available in game. The name displayed is based on the citizenship you have, but in reality, the currencies are equal.

For example if you change citizenship all your money will be transformed in the new currency and you will be able to use it. This way you will not lose the money you had, you will be able to use them in any country and for any actions that until now implied exchange rates on the monetary market.

You can check the conversion rates following this link: http://www.erepublik.com/en/economy/citizen-accounts . You will see there how your currency was transformed into what you have now.

Selling on your citizenship market or other markets

If you want to sell something on the normal market, like food or weapons, the name of the currency will be the same as your citizenship currency. However if you want to sell something on another nations market, you think that the name would be their currency, but no, that is not correct, the name will still be your citizenship currency however it will be sold on the correct market but for their currency. Thus, if you want to sell 10 Q6 Weapons on the Swedish Market but live in the US, I will buy your Q6 Weapons for my own SEK, however you will get USD, lets say you sell for 100 USD each, I will then buy for 100 SEK but you will get 100 USD, keep in mind the taxes for each country as well.

Starting a RW

The Resistance War cost will continue to be 1000 currency, however as you cannot change currency anymore you will pay with the currency you have now and it will be "converted" into the correct currency. Thus if a Romanian and an American want to support a RW in, lets say Denmark, the Romanian will pay 1000 RON, the American will pay 1000 USD and so on, you thus dont need to exchange into Denmark's currency.

(forrás: Contact - http://www.erepublik.com/en/tickets - Monetary Market Updates)
Alkotásom:

Choose side link generator


Kisborok voltam.
Vote és Subscribe. Köszönöm! 🙂
ui.: az esetleges fordítási, fogalmazási hibákért elnézést kérek.