[eredmény] Ki mivel mennyit üt?

Day 1,563, 12:01 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

Először is nagyon szépen köszönöm, hogy kitöltöttétek a kérdőívet!
283-an tették ezt meg.
Mutatom, hogy a válaszolók ütőereje hogyan oszlik meg a fegyók szerint:


Ütőerő megoszlása fegyók szerint (fegyós ütések).

Örülök az eredménynek, mivel látszik, hogy dominál a Q6-os ütés az ennél kisebb fegyós ütésekhez képest.
3404530 ütőerő ez összesen. Ha a Q6 alattiakat eladják az illetők, és a kapott pénzen Q6-ot vásárolnak, akkor 118533-rel lehetne növelni ezt az értéket. Ez kb. 3.5%-os növekedést jelentene.
(Igen növekedés. Ugyanis még akkor is megéri eladni a Q6 alatti fegyókat, ha a pénz egy részét elviszi az adó...)
Nem sok tudom, viszont nézzük mit kapunk akkor, ha azt nézzük, hogy mennyien ütnek kizárólag Q6 fegyóval, és mennyien nem:


Mennyien ütnek kizárólag Q6-tal és mennyien nem

Itt azért már látszik, hogy a Q6-os dominancia nem akkora már, mint az előző ábrán. 33% úgy gondolja, hogy Q6 alatti fegyókkal is jók ütni.

Annyi javaslatom lenne, hogy ha választanotok kell a fegyók közül, akkor a Q5-öt és a Q6-ot válasszátok. Ha pedig van kedvetek, türelmetek, akkor a Q5 alatti fegyókat nyugodtan eladhatjátok, és az árán vehettek Q5-öst vagy Q6-ost. Növelhetitek a sebzéseteket...

Ne felejtsétek el, hogy ezek az adatok kizárólag fegyókra vonatkoznak. A fegyvervásárlási illetve használati szokások felmérése volt a célom.
A fegyver nélküli ütéseket azért vettem bele, hogy lássam esetleg azt, hogy hányan olvassák el az ilyen cikkeket. Ne csak azok töltsék ki, akik fegyvert használnak...


Érdekesség: a linkelt oldalon, ha megnézitek a 3. grafikont, akkor azt látjátok, hogy a Q5-ös és a Q6-os görbe majdnem összeér. Ha egyenlő, az azt jelenti, hogy mind1, hogy Q5-öt vagy Q6-ot vesz az ember a pénzén a piacról, mert ugyanannyi ütőerőt kapunk a pénzünkért.
UPDATE (03:20 Mar03): megint kezd eltávolodni a két görbe egymástól...
Eddig ez nem valósult meg. Illetve nem rögzítettem ilyen alkalommal adatot. A kérdés az, hogy vajon tartós lesz-e, és jobban meg fogja-e érni a Q5 fegyót venni a Q6-ossal szemben...

Alkotásom:

Choose side link generator


Kisborok voltam.
Ha hasznosnak találtad, akkor Vote és Subscribe. Köszönöm! 🙂