[más megközelítés] Hogyan növeld a sebzésed...

Day 1,557, 13:39 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

Szeretnétek több sebzést bevinni egy-egy csatába? Nem tudjátok, hogyan lehetne növelni a goldos edzésen kívül?
Itt a megoldás:
Na ezt hallgassátok: szeretnétek többet ütni mint amennyit jelenleg tudtok?

Fogtok pár 100 életerőnyi kaját, és odaadjátok lelkes, de kaja híján kevesebbet ütő (kicsi) játékosoknak. Beveri azt a sebzést, amit neked köszönhet és voálá... többet ütöttél. (Jó nem a szó szoros értelmében, de több a ütés ment a csatába.)
Még annak a kis játékosnak is növelted a harci kedvét : )

Sok lúd disznót győz!
Nem csak egyénként lehet célokat elérni, hanem csapatban is... Képzeljétek milyen hálásak voltatok, amikor kaptatok régen a nagyoktól kis kaját. Hú mekkorát nőttek a szemeitekben. Ejjj. 🙂

Na de elkanyarodtam a témától, elnézést.
Szóval az elvem az, amióta van net a számítógépemen, és látom, hogy nálam sokkal erősebb játékosok léteznek az én megszokott ilyen, olyan, amolyan stílusú játékaimmal játszók között, ahhoz, hogy élvezzem és ne "halljak meg" (vesszen el a játékkedvem), kisebb célokat tűzök ki magamnak. Így fenntarthatom a többszöri sikerélményt és így a játékkedvemet.
Valamint másfajta élményt nyújt az, amikor nem magadat, hanem mást ajándékozol meg (nem feltétlen kézzel fogható dologgal, lehet ez akár jó tanács is, valamilyen információ). Ilyenkor valójában 2 ember lesz boldog. 🙂

De fontos, hogy ne kényszerből csináljuk, hanem hajtson egy kis jóakarat...

(Elnézést, ha kicsit ilyen lelkizős vagy nem tudom milyen lett a vége.
A cikk megírására az késztetett, hogy számon kérjem egyes nagyokon, hogy vajon mennyit is tesznek azért, hogy az országnak jobb legyen. A vége felé már meggondoltam magam. Mert ha kényszerből cselekszik az ember a népnek tetszőt, akkor az már ront a dolgon. Inkább akkor ne tegyen ilyet, és tényleg inkább magával foglalkozzon. Ha adtok, akkor tényleg azért tegyétek, mert másoknak segíteni szeretnétek és nem azért, hogy csak a ti hírnevetek növeljétek...)


Kisborok voltam.
Ha hasznosnak találtad, akkor Vote és Subscribe! Köszönöm! 🙂