Ne légy morálromboló!

Day 1,551, 01:16 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

Ebben a rövidke cikkben szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy egy csapatban játszunk. Lehet, hogy vannak akiket nem szeretünk, lehet hogy olyat tesznek időnként, amit nem szeretünk, de mégis csak egy csapatban játszunk. Van egy ellenséges csapat is, a célunk, hogy őt legyőzzük. Nem a saját csapatunkban lévőket kell ellenségnek tekinteni. Ha pedig valaki rosszul csinál valamit, lehet, hogy jobb ha inkább segítjük, minthogy lehordjuk, és ha azt látjuk, hogy valamit elrontott, rosszul csinált.
Utálom a focit. (A világ egyik legnépszerűbb sportja, rengetegen szeretik. Na én nem.)
Hogy miért utálom a focit? Mert mindig kapus voltam. Utáltam kapus lenni, mert amikor bement egy gól, lehordták a fejemet, hogy lehetek ilyen béna, hogy engedhettem be, stb...
A gólok egy része nem is pont amiatt ment be, mert olyan ügyetlen voltam, hanem azért, mert állandó stresszben voltam, hogy csak nehogy bemenjen, csak nehogy bemenjen, mert leordítják a fejemet. Emiatt koncentrálni nem tudtam. A játékot nem éveztem, mert rettegés volt szinte egész végig számomra.
Akkor tudtam kicsit élvezni a játékot, amikor a másik csapatban voltam. Ott volt egy olyan csatár, aki segítette az ilyen játékosokat mint én. Tudta, hogy nem vagyunk nagy focisták. Nem kiabált. Tudtam, hogy nem jó, amikor bemegy a kapuba a labda, de legalább kevesebbszer ment be. Kicsit megnőtt az önbizalmam, jobban ment a játék, és még élveztem is.
Szóval nem is a focit utálom, hanem azt ami, akkor várt, amikor valamit rosszul csináltam.
A morálrombolást utálom.

Kisborok voltam.

Ha tetszett Vote és Suscribe.