Империјализам

Day 1,474, 08:43 Published in Serbia Serbia by xDesertHamsterX

Србија разбија. У сваком погледу. Имамо све ресурсе. Држимо покорену гомилу земаља. Нема нација која може да нам парира у војном погледу.

Волим када овако могу да причам о својој еОтаџбини. Проблеми настају онда када се уљуљкамо у лажни осећај сигурности и онда пукнемо све. Следећег месеца имамо 2 проблематична датума: Божић и Нову Годину. За први празник су наши енепријатељи спремни да потроше гомилу пара. 99% је сигурно да ће админ дати неки жешћи попуст у то време. За други празник смо ми пијани у континуитету 3-4 дана. Зато бих тежиште ставио на очување ресурса.Још један од циљева је ослобођење Јапана са којом се Америка граничи, што је реалан циљ уколико успемо да повратимо иницијативу. Тада добијамо Токио. Знате ону стару народну: Србија до...

Унутрашња питања:

У протекла 2 месеца је подељена гомила држављанства странцима. Многи су добронамерни, али многи нису и штете нашој привреди. Покренуте су разне иницијативе за решење овог проблема, између осталог и од председника. То је све лепо и дивно, али главни и одговорни за решење су председници странки. На њих би у следећем месецу свалио овај проблем. Они морају наћи начин да исконтролишу своје конгресмене или, уколико то није могуће, да их спрече да се кандидују. Верујем да воља постоји да се проблем реши и да нећемо поново долазити у ситуацију да неко изда страној јединици по 30 држављанстава.

Титани су одувек били у центру пажње. Не постоји савршено решење. Јефтиније је имати 30 најјачих људи на каналу титана. Проблем је што ти најјачи, иако у већини случајеву пуцају где треба, не пуцају када треба. А у већини случајева се без проблема сами финансирају. Из тог разлога је потребно на каналу имати и за нијансу слабије људе, којима није тако лако да дођу до медаље, али су зато увек ту и увек пуцају где треба, колико треба и када треба.

Спољна политика:

ОНЕ савез је веома добар за еСрбију. Јесте да је скуп интересних група, што није нужно лоша ствар. Ако ништа друго, барем се не гледамо кроз нишан. Последица је да имамо 10 ресурса и жаримо и палимо по свету. Немам неку жељу да било шта мењам. Уколико победим, бићу мало себичнији од Пурета што се тиче постављања приоритета (више наших битака).Састав владе:

Пошто све до јуче нисам знао да ћу бити кандидат, нисам успео да добијем потврду свих људи, тако да ће вероватно бити додано још пар уколико победим:

Министарство одбране:

Пати, Бабић Иван, Немке, Милан Ивковић, Ђиђа, МачакМики, Божимано (Доркс), Пегица, Зарнс, Дон Бели (Нинџе)

Саветник за стратегију - ЈопССС

Министарство иностраних послова:

Зека-Пека, Душан Настасијевић, Перпидикула, Ипипро, Подмоћани (планирам ближу координацију са Македонијом)

Министарство Економије:

Каубој из Пакла, еБора

Гојко Божић - контролор финансија!

Пуре - помоћник контролора

Министарство Унутрашњих Послова

Пајичић, Ник Слаутер, Психихи

Министарство Образовања


Симијон Гамбино, Игор Елез

Министарство Информисања

Даса, Брдар, Марко Митић, Разиел

Министарство за омладину, спорт, лаке дроге, омладину и порнографију

ЗлигорНајпоштенији грађанин еСрбије

десерт хамстер
ПС. Намерно сам ставио ОСАМ процената повећање популације. Хтео сам да ставим и за БДП, али нисам хтео да испадне да сам ставио 88 : Д