Председнички чланак - увод

Day 1,449, 11:06 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije


Драги грађани еСрбије, за почетак, желим да се захвалим свима који су изашли на биралишта, јер смо и овај пут показали да смо највећа и најбројнија нација новог света са скоро 5000 гласова на изборима за председника.
Желим да честитам и осталим кандидатима на овим изборима на постигнутим резултатима и на фер и коректној кампањи.

Сигуран сам да сте већ чули да је Косово додато као оригинална регија еСрбије, и да је то највећи успех нашег народа још од додавања еСрбије на мапу новог света. Сада нам предстоји насељавање регије, али нам предстоји и борба за право име регије, за име које та регија има у стварном животу и име које заслужује да носи и у овој игри.

У току сутрашњег дана ћу, званични захтев еСрбије, предати еРепублик администраторском тиму за промену имена регије у “Косово и Метохија”

Хвала за Косово, али ми желимо и Метохију!

Што се тиче састава владе за овај мандат следећи људи ће водити министарства:

На челу Министарства одбране биће Unihorn а њен тим чиниће: Alex.l, Zarns, Pakija, Marko-Mare, Nemke, Pajko, Вg-pobednik, Korsakov 25, Chappy 88, Vampirislav i Milan Ivkovic

Министар економије биће Zigazaga

На челу Министарства спољних послова биће Vojvoda Prijezda а његов тим чиниће: Sever Vetrovnik и zlatanaleksic

На челу Министарства унутрашњих послова је ilic012 а његов тим чиниће: Tenskwatawa, KaiserNS и Simonovic94

Тим Mинистарство образовања чине: Crank DJ i Proka89

Министарство информисања водиће: marko1996 i Raziel Blaze

Заменик председника је Унихорн.


Уместо да вам ја представљам планове и програме сваког засебног министарства пружићу прилику њима да то ураде сами, тако да још колико сутра можете очекивати представљање сваког министарства понаособ.

Контакт између грађана и чланова власти биће омогућен на чет каналу #vlada.otvoreno (rizon server), где можете постављати питања.


Председник еСрбије
пуребг