Импийчмънт на дУпетатите, без един!

Day 1,420, 05:49 Published in Bulgaria Bulgaria by Krum III

Тролнята на шепа злобни комплексарчета откакто имаме нов президент започва да втръсва, макар че си беше досадна от самото начало. Непрестанните напъни да убедят и себе си, че Flausino се е издънил още в първия чаас от мандата си и заслужава да бъде сменен са жалки и достойни за презрение и ако не вредяха на еБългария, щяха да бъдат смешни.

И ако досега не сме видяли нито един довод президентът да бъде свален от власт, то имаме едно 100% основание всички дУпетати, без един, да бъдат изритани от Парламента - ТОВА.

Защо ли? Ами защото войната със Сърбия се изчерпа в момента, в който вече не желаеха да ни дават региона с плодовете, а Хърватска пое на запад, зарязвайки оригиналните си региони. Всеки, който поне малко следи играта, би трябвало да е наясно с тези неща, а депутатите трябва МНОГО да следят играта и това изобщо да не подлежи на съмнение за тях.

Да ви напомня, че сме във война, а във военно време трябва да се действа максимално бързо и отговорно, дори за сметка на личните интереси и комплекси. Отхвърлянето на горния закон е пълна безотговорност от страна на дУпетатите, без един. Това, че президентът не е спазил процедурата, не е никакво извинение, а по-скоро оправдание за бездействието им. Законът се гласува 24 часа и имаше време да се организира дебат и гласовете да се дадат в последния час.

Така че, НЕдраги, празнете касичките и се опитайте поне общо всички да направите щета колкото президентът за последните 2 дни и да измиете срама от лицата си.

И сега, с цялата си наглост, ще обвинят Flausino за затриването ни.

Все пак, кой гласува ЗА закона, да го поздравя лично?