De waarheid en het bewijs...

Day 1,352, 13:03 Published in Netherlands Netherlands by Mr. Sphere


GPN-ers,

Morgen is het de landelijke CP verkiezing, vergeet niet te stemmen en houdt in gedachte dat middels echte democratie wij het meeste zullen bereiken.

Maar nu even wat anders. Zoals ik jullie heb meegedeeld zou ik in Augustus wederom voor Partij President gaan runnen en zoals beloofd ga ik dat dan ook doen. De reden is eigenlijk heel simpel. GPN is aan het leeglopen. Een aantal goede leden zijn al weg... het wordt er niet beter op. Het verzet tegen Jacob binnen en buiten GPN wordt alleen maar groter en als wij niet uitkijken valt GPN uit elkaar door zijn manier van leiden. Het forum is nog nooit zo stil geweest en hij heeft nooit eerder zoveel rotzooi getrapt als de laatste weken.

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat Jacob mij heeft verbannen van het GPN forum en hij heeft jullie hier ongetwijfeld over geïnformeerd op zijn manier. De reden van verbannen is aldus zijn woorden het feit dat ik zijn taak heb opgepakt en weigerde deze af te staan. Ik beken daarbij schuld. Schuld omdat ik het belang van de partij boven mijn eigen belang heb geplaatst met als doel alsnog iets te maken van de inmiddels al bijna verknalde congresverkiezing. Jacob is een persoon die liever tijd besteed om aan zijn bedrijfjes te sleutelen dan om aandacht te besteden aan onze standpunten en ons congres programma. En dan ook nog boos worden op het moment dat ik zeg dat ik het afmaak. Wel elke dag online zijn maar niet even een email eruit sturen om de losse eindjes aan elkaar te knopen? Prima maar dan neem ik die verantwoordelijkheid wel op mij! Maar dan moet je niet iemand kinderachtig verbannen van het partij forum omdat je bang bent dat ik daar een goede beurt bij maak. Het voordeel is wel doordat ik heb doorgezet Jacob wel angstvallig hard is gaan werken om het congres toch nog een beetje te redden. Een mooie poging die voorkomen had kunnen worden door zijn laksheid en desinteresse.

Blijkbaar was dit voor Jacob voldoende reden om mij te bannen maar mijn vraag is dan ook wanneer ben jij aan de beurt?

In den beginne was GPN een democratische partij waarbij wij de burgers het licht lieten zien? Inmiddels heeft Jacob dit eigenhandig veranderd in ZIJN partij zoals hij dat zegt. Hij is immers de eigenaar, althans, dat zijn zijn woorden. Het moge duidelijk zijn dat Jacob zich uitsluitend interesseert in ZIJN partij en hoe hij de macht als CP in handen kan krijgen maar bekommerd hij zich om de leden? Wees eens eerlijk en kijk een kritisch om je heen? Denk je echt dat hij oprecht geïnteresseerd is in ZIJN leden?

Laat ik even wat voorbeelden plaatsen waarom ik denk dat hij niet geïnteresseerd is en ook niet geschikt is om in het Nederlandse Democratische systeem mee te draaien.

Voorbeeld 1: Jacob heeft mijn Partij Presidentschap meerdere malen illegaal verklaard echter tot op heden heeft hij geen enkel bewijs kunnen aantonen dat dit ook het geval was.
Vraag hem maar waar het partij regelement was op de moment dat ik mij kandidaat stelde. Hij kan daar geen antwoord op geven want die waren er niet. Gelukkig bewaar ik wel bewijzen en dat bleek ook nodig te zijn bij onze Partij President 🙂

Illegale kandidaatschap toch niet zo illegaal? Jacob bekent dat er geen regelement was: http://img.photobucket.com/albums/v699/Spheradelic/Jacobbevestigingvoorgebrekaanregelement-1.jpg

Dus waarom dan geen excuses aanbieden Jacob? Te pijnlijk wellicht? Dan maar op deze manier.

Voorbeeld 2: Jacob is een asociale man die niet weet waar grenzen liggen.
Hij neem geen blad voor de mond en dat resulteert in taferelen als deze: http://imageshack.us/photo/my-images/687/knipselfe.jpg/

Hij noemt iemand letterlijk een NSB-er omdat deze goederen zou importeren naar Nederland van ONE landen terwijl hij zelf altijd in ePolen uithangt:

https://docs.google.com/document/d/1YJVKR3IuIkho_XzHxY5LbKXYEMfhisSaV7JdZXM9QdY/edit?hl=en_US

Leg dat maar eens uit Jacob? En kom niet aan met vechten tegen ePolen want dan heb je toch behoorlijk wat uit te leggen hoe je aan de extreem grote hoeveelheden goedkope tanks en goederen komt. Meten met 2 maten lijkt mij.

Voorbeeld 3: Jacob liegt en komt afspraken niet na.

https://docs.google.com/document/d/1LBQdYTATrkvvQzA92O3hjh2mNGJmamWQ03cJs8bW8BI/edit?hl=en_US

Voorbeeld 4: Jacob zal nooit veranderen ondanks dat hij dat wel verkondigd.

Open brief uit day 578: http://www.erepublik.com/en/article/open-letter-to-jacob-van-den-guldenweege-834405/1/20

Jacob heeft nog steeds dezelfde streken.

http://www.erepublik.com/en/article/trial-and-error-2-the-jacob-story--1822856/1/20

Voorbeeld 5: Jacob houdt zich niet aan de regels en creëert daarom onnodige weerstand tegen GPN.

Illegale voting op het Congres forum 1: http://www.enetherlands.nl/viewtopic.php?f=26&t=8226

Illegale voting op het Congres forum 2: http://www.enetherlands.nl/viewtopic.php?f=26&t=8227

Nu dus de ware aard van Jacob is aangetoond met bewijzen moet het duidelijk zijn dat het tijdperk van Jacob moet stoppen voor hij ons allemaal kapot maakt.

Mr. Sphere for Party President

GPN kan niet zonder goede leiding die begrijpt wat haar leden nodig hebben. Die inziet dat er binnen een partij prioriteiten liggen en die niet links laat liggen in verband met eigen belang. Een partijleider is geen dictator die iedereen verteld wat er gedaan moet worden, een partijleider is het boegbeeld van de partij. Hij is de begeleider, de man die het grote plaatje ziet. De spin in het web en de diplomaat die met andere partijen in gesprek gaat om haar standpunten zo goed mogelijk onder de man te krijgen en om support vanuit alle hoeken te krijgen. Daarnaast moet een Partij President niet eigenaar zijn en zich al helemaal niet eigenaar voelen van een Partij. Wij werken met een democratisch stelsel in eNL en de leden zijn allemaal eigenaar met allemaal even veel rechten en plichten. Echte democratie is nodig om een partij optimaal te kunnen laten functioneren.

De vorige verkiezing had ik 15 stemmen voor en 22 tegen. Het blijkt dus dat GPN duidelijk toe is aan een nieuwe leider. Ik hoop daarom dat jullie mijn punten inzien en op mij zullen stemmen als Partij President van GPN. Het is nu tijd om de boel om te gooien en te redden wat er te redden valt want misschien is dit wel de laatste kans die wij krijgen. Als toekomstige Partij President zie ik de toekomst rooskleurig in maar het lot van de partij ligt in de handen van de leden. Neem het juiste besluit...

Met persoonlijke groet,

Mr. Sphere