Mission Anoyable

Day 1,344, 07:48 Published in Netherlands Netherlands by Jacob van den Guldenweege

Missies :

Een manier van de admins om weg te poetsen dat ze weer een upgrade hebben ingevoerd die kleine landen hun economie verziekt, spelers hun working skill verwijderd heeft, of een ander spelverpestend element.Sommige zijn ongebruikelijk makkelijk, andere ronduit onrealistisch.
Het is duidelijk dat de missie : wees een battlehero, door de meeste mensen NOOIT gehaald zal worden tenzij je er natuurlijk 19 gold voor betaald, of een jaar lang al je bazooka's gaat opsparen.Maar wat me nog het meest irriteerd is dat als je een missie niet binnen 3 dagen afrond, je als speler word herrinnerd aan deze missie met een of ander rood knopje met een even irritant uitroepteken erin dat elke seconde naar voren springt WaH WaH WaH, gekmakend!! Nu begrijp ik dat de admins denken dat we te dom zijn om te weten dat daar een missie is, maar was een simpele oplossing als een berichtje met "vergeet u deze missie niet [x} ok, en stuur dit bericht nooit meer" teveel moeite?Maar de ergernis houd hier niet op, vandaag hebben ze bij mij de volgende fase gelanceerd. Als je namelijk zulke stalen ballen hebt, dat je het irritante geflikker van het rode knopje 60 dagen lang weet te negeren, word je afgestraft beloond met de volgende fase en zetten ze een grote textballon in beeld : Constant de vooruitgang op jouw missies controleren, zo DAT zal de spelers wel afleren onze GE-WEL-DI-GE missies te negeren zal de admin die dat heeft uitgedacht moeten denken.
Om deze afstraffing goedbedoelde hulp nog eens een extra cynische ondertoon te geven, staat er in het blauw met grote letters, extra nadrukkelijk VOORUITGANG boven.Deze nieuwe fase gaat nooit weg, want het textbalonnetje is NIET weg te klikken, alleen als je het GOLD betaald voor deze missie, raak je ervanaf.
(on vervolgens terug te keren bij de volgende missie die je nog niet voltooid hebt natuurlijk)
Verder blokkeerd dit ballonnetje de toegang tot andere missies (want natuurlijk laten ze het daar net overheenlappen) dus je MOET die ene eerst doen, anders laten ze je geen andere meer doen.
Verder overlapt het ook je voorraad en je nationale ranking op je profiel, die laatste 2 zijn gelukkig ook elders op te zoeken, maar deze extra handeling herrinnerd je pijnlijk aan hun chantage.en hoewel dit artikel aan deze zaken niks zal veranderen, verlicht humor hopenlijk de pijn een beetje.