Kandidaatstelling Partij President GPN Augustus

Day 1,336, 02:14 Published in Netherlands Netherlands by Mr. Sphere

Beste GPN-ers,

Voordat ik begin wil ik alle mensen die op mij hebben gestemd de vorige Partij Presidentsverkiezing hartelijk bedanken voor hun stem en steun in mijn campagne. Het is dankzij jullie dat ik het volgende besluit heb gemaakt. Dank jullie wel dat jullie hebben geholpen om het vuur in mij te doen aanwakkeren en mij sterk te maken voor echte democratie.

Vote Mr. Sphere for PP GPN!

Aangezien Jacob aan de hand van deze tekst onterecht mijn Partij Presidentschap illegaal heeft verklaard en ik tot op heden geen excuus van hem heb ontvangen meld ik bij deze alvast dat ik ook de volgende mogelijkheid wederom voor Partij President zal gaan runnen, of Jacob deze nu illegaal verklaard of niet.

Mijn speerpunten zullen zijn:

-Echte interne democratie: Een echt democratische partij met een 100% democratisch kiessysteem binnen onze eigen partij als het gaat om PP en CP verkiezingen. Geen invloed meer van de Partij President

-Respect en samenwerking: Goede en respectvolle samenwerking met elkaar en andere partijen met als doel zoveel mogelijk draagvlak creëren voor onze stemmingen en banen voor GPN leden binnen de overheid

-Duidelijk reglement: Het opstellen van een duidelijk partij reglement die de macht van de partij legt bij de leden en niet bij de PP

-Structuur en organiseren: nooit meer een CP verkiezing vergeten! Nooit meer een PP die zelf een onderwerp invulling geeft! De partij bestuurt en beslist!

Het zal jullie niet ontgaan zijn hoe de gemeenschap reageert en heeft gereageerd op Jacob en zijn respectloze houding richting andere mensen en partijen. Het resultaat is er dan ook naar, een minimale aanwezigheid in de overheid en geen enkele support van andere partijen voor onze debatten. Dit is ook niet raar aangezien Jacob alle punten die wij hebben zelf invulling geeft zonder zijn achterbad te raadplegen noch te informeren over zijn plan. Zij houding is vijandig, hij luistert niet naar argumenten en vergeet dat het hier gaat om mensen die gevoelens en meningen hebben die gerespecteerd moeten worden. Inmiddels heeft de GPN niets bereikt onder de huidige leiding en zonder dit respect gaan wij ook niets bereiken in de toekomst! Dit moet nu stoppen!

Voor de rest van de eNL gemeenschap staan wij in ons hemdje door deze belachelijke aanpak. Wij krijgen geen respect van onze landgenoten en dat alles omdat 1 persoon in onze partij er een potje van maakt. Dat ben ik zat want ondanks dat wij veel starters in onze partij hebben, hebben deze starters wel veel potentie en die potentie mag best benut worden. Onze partij kent veel goede mensen en veel goede ideeën en dit komt nu niet goed uit de verf bij de rest van eNL en de overheid.

Daarom zal ik ook de aankomende termijn wederom mijzelf kandidaat stellen met als doel van GPN een echt volwaardige politieke partij te maken. Een partij die respect toont naar anderen ondanks de verschillen in mening. Een partij waar de gemeenschap respect voor heeft en dit respect ook geuit wordt. Een partij die bekend staat om haar geweten, eer, en goede ideeën en niet om haar onbenullige discussie, haar haat en respectloosheid.

Het is daarom dat ik Jacob wil vervangen als Partij President van GPN en als jij de negativiteit rond onze partij ook zo beu bent dan kun je op mij stemmen. Ik ben er wel voor GPN.

Mr. Sphere