GA DOOR MET DE STRIJD!, Jacob voor PP

Day 1,332, 19:07 Published in Netherlands Netherlands by Jacob van den Guldenweege

Beste Geuzen,

Zoals jullie gemerkt hebben heeft mijn Vice-Partijpresident Mr. Sphere zich onverwachts kandidaat gesteld.

Dit heeft hij gedaan zonder overleg op ons forum vooraf, zoals ons regelement voorschrijft, dus strikt bezien is zijn kandidaatstelling illigaal.

Ik zou jullie dan ook willen vragen om bij de komende PartyPresidentsverkiezing gewoon Jacob van den Guldenweege te stemmen.

Ik begrijp Mr. Spheres bezorgdheid om de koers van onze partij, we liggen inderdaad onder vuur van sommige leden van DEMnl en IW.
Maar moeten wij buigen voor dit terrorisme? Moeten wij zoete broodjes bakken met hen die we nu juist eindelijk weg willen hebben, zodat we de verandering kunnen doorvoeren die we willen?
De elite neerhalen is ons doel, niet bij hen aan tafel aanschuiven!

We hebben nu 72 leden, DemNL de grootste 73, nog even en wij zijn de grootste, we hebben hun steun niet nodig, het enige wat we nodig hebben is een sterke rug en standvastigheid, tot de strijd gewonnen is!

We moeten niet voor dit terrorisme, en luidkeels zeggen wat we denken, we willen geen schemerig gedoe over budgetten, en gemekker als we gewoon een belastingverlaging willen doorvoeren, recht door zee!
Tact is mooi voor later, maar voor nu hebben we een sloophamer nodig!

Het zou me pijn doen als GPN voor haar invloed afhankelijk zou worden van de goodwil van die andere partijen. Ik sta waar ik altijd voor stond, een sterke en vrijgevochten partij, zoals het een Geus betaamd, vrijheid of de dood!

Bovendien, hebben jullie het nieuwe beginnerssteunplan gezien, das vrijwel geheel overgenomen van mijn ontwerp dat ik heb aangerijkt!
We hebben dus wel degelijk invloed, maar elke centimeter word hard voor gevochten!

Kijk ook dat hoe weinig GPN personen er deze keer zijn, ondanks dat wij de meeste stemmen hadden in het congres.
Willen wij werkelijk ons in de toekomst afhankelijk stellen van zulke lui, of willen wij ZELF de controle in handen nemnen?

Ik wens u sterkte toe in de strijd!