МИ - ратна анализа, састав Владе, националне Банке

Day 1,329, 06:28 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo informisanja

Садржај:
- канал Министарства и званичан став о неким стварима,
- састав еСрпске Владе,
- кратка ратна анализа и
- списак националних банака свих држава.

Канал Министарства и неколико реченица о нашем раду

Канал Министарства Информисања наравно постоји, моћи ћете да нас нађете и информисати се о свему на каналу #srb.info (Ризон). Овом приликом бих хтео да изнесем неколико речи о досадашњем раду: овај чланак нам је девети по реду који издајемо од када смо почели са радом -1,288. дана. Објављена су и два чланка Министарства Пропаганде. Надам се да смо ја и Рејзел Блејз лепо одрадили посао али смо имали и малих грешака. Због тога смо у тим позвали и Дашу, како би се ефикасност повећала, мада ја лично морам да кажем да за неколико дана нећу бити онлине на дуже време. Што се тиче Такмичења Новинара, о томе ћемо нас тројица одлучити да ли ће се наставити или не. Наравно бићете обавештени у следећем чланку о донешеној одлуци. Наравно, настављамо и акцију са Хрватским МИ, реч је само о медијском пријатељству и ничем другом. Надамо се да ћемо вас у даљем наставку мандата одушевити нашим радом.

eСрпска Влада

Министарство Одбране: desert hamster, Babic Ivan, Pati, d00sta, iceman74, sich, SlobodanPrvi, Nemke итд.

Министарство економије: Gojko Bozic и помоћници.

Министарство иностраних послова: Baltazar8 уз помоћ играча Digital Lemon, ipirpo

Министарство унутрашњих послова: Jovan Stanojevic, Dejanis.

Министарство Информисања: Marco Mitich, Dasa1234567890, Raziel_Blaze.

Министарство Образовања еСрба: Jelena Lukic, Zeka Peka.

Напомена: Овај списак је направило МИ, без помоћи председника, тако да је могуће да има неколико грешака. Уколико постоје, нагласите то у коментарима.


Кратка ратна анализа

Србија у ратовима

Српски напад и устанци

У овим тренуцима најважније је да успешно освајамо регију по регију од Кинеза. У последњем чланку од пре пет дана, написали смо да нас је Кина прогласила за НЕ и напала нас. Западни Сибир је уз велику помоћ савеза одбрањен и од тада као да се Кина више не брани, или смо ми толико јаки да можемо сваког да победимо. Одмах након завршетка те битке, напали смо и освојили Унутрашњу Монголију и Лиаонинг. У току писања овог чланка нападнута је регија Јилин. Можда нас мало може уздрмати устанак у Монголији, због јаких играча који су се преселили у Кину. Подигнут је и устанак у Далекој Источној Русији али ту регију препуштамо Русима. Остале устанке би требало да добијемо.

Пакистан поново ствара Царство, Иран се придружио у нападу

Индијски фронт

Пакистанци су поново напали свог великог противника Индију. Рат је покренут пре доста времена а листу освојених регија можете видети овде. Дакле, Индијци би могли да падну под окупацијом, данас им је нападнута регија Мадија Прадеш, али су дигли устанак у Гухарату. Нажалост, стање у устанку је лоше по Пакистанце, мада губљење овог региона их неће дестабилизовати, нити економски а ни војно. Касније би поново могли да је освоје уз помоћ 6 савезника тј. целог ОНЕ савеза.
У напад на Кинезе се укључио и Иран. Успешно је прошао закон за ПН Кинезима а о томе више можете видети овде. Одмах је нападнут Балокистан и очекује се победа.

Јужноамерички фронт

Напади Перуа и Шпаније

Шпанија против Бразила

Након краткотрајне јурњаве по Африци, овај рат се наравно наставља. Шпанци су изгубили неколико битака у Северној Америци, кроз устанке, али многи сигурно хоће да Бразил дефинитивно постане обрисан. Бразилци су ипак нашли упориште у Африци али на Јужноамеричком континенту остали су на само две регије. Једна од те две је у току писања овог чланка нападнута - Рио Гранде до Сул.

Перу против Боливије

Перу је нажалост изгубио границу са Аргентином па се рат завршио. Они су се након тога одмах окренули према Боливији, држави која је дуго времена била под окупацијом Аргентине. У Аргентини се неколико дана причало о предлогу Мађарске да се окрене ОНЕ алијанси али њихов званичан став је да су њихови прави пријатељи Индонезија, Турска и наравно Бразил. Перуанци би требало да заштите Боливију од напада Аргентине, није циљ брисање те државе, тако да се ускоро очекује потписивање мира.Списак националних банака свих држава

Ако сте се икад запитали који орг користи свака држава за смештај новца, ми смо направили документ о томе. Међу најбогатијим банкама, налазе се наша Банка, Пољска али и Кинеска. Неки председници су одлучили да већу количину новца дају јаким играчима за ударање тако да ћете видети мању суму на оргу. Ипак списак свих тих банака можете видети ОВДЕ.

Сарадња са Хрватским МИ се наставља, и надамо се да ће се продужити. Претплатите се, и редовно пратите новине њиховог Министарства Информисања - Info Minute.


Председник еСрбије
Новине Конгреса еСрбије
Министарство одбране
Министарство унутрашњних послова
Министарство економије
Министарство здравља
Министарство емиграције
Министарство образовања Срба
Министарство информисања
Министарство иностраних послова

С' поштовањем,
Тим МИ кога чине Marco Mitich, dasa1234567890 и Raziel_Blaze.