Elnökjelölti beköszönő

Day 1,317, 08:03 Published in Hungary Hungary by kolosh

Hódolatom a Hölgyeknek, Tiszteletem az Uraknak!
Tisztelt eMagyar Állampolgárok!


Ismét eljött az idő, hogy államelnököt válasszunk, válasszatok! Ezen a megmérettetésen én is indulni kívánok!

Ehhez az elhatározáshoz több szempont is motivációt adott, úgy, mint szentimentalitásom, tenniakarásom, és még sorolhatnám...
A tényleges okot azonban kettőre redukálnám:

A Szent Korona Szövetségében, pont úgy, mint eMagyarország lakosságában régóta él a vágy egy olyan kormányzás megvalósulása/megvalósítása iránt, mely nem tekint egy kormányzati részterületet sem mostohagyermeknek, illetve minden minisztériumban olyan emberek dolgoznak, akik szakmailag felkészültek, és úgy végzik munkájaukat, ami az össztársadalmi igények szerint működik, mellőzve minden félrebeszélést, visszaélést, figyelembe véve a társadalom reflexióit is. Leendő kormányom tagjait is ennek megfelelően kívánom kiválasztani.

Ehhez -úgy tűnik- az epolitika sokpárti rendszerében több támogatót is találtunk.

A másik ok személyes, hiszen önmagam igénye szerint -látván a problémákat társadalmi szinten, és a korábbi kormányzásokban- az országírányítás gyakorlati rendszerében olyan módosítási szándék él bennem, ami széles körű igényeket elégítene ki.
Ezzel nem a korábbi kormányok kritikáját kívánom megfogalmazni, hiszen a jelenlegi és a korábbi kormánytagok közül sok játékostársamat meghívtam a közös munkára!


Remélem, hogy személyem iránt megvan az a bizalom, mely alapján bátran mertek rám voksolni!

Sok sikert a többi indulónak is!kolosh
elnökjelölt