Прво Обраћање :: Састав Владе :: Ново Министарство :: Промене у Игри

Day 1,289, 23:16 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbijeПоштовани Грађани еСрбије,


Већ је 4 дана од како сам постао председник еСрбије путем смене, и ево до сада нисам стигао да вам се обратим јер сам се ових дана максимално посветио еСрбији, како на еРепублику, тако и на чету, покушавајући да што је могуће пре и од што квалитетнијих људи саставим нову владу и сазнам што више информација о новим променама игре које ће ових дана да уследе (више у наставку текста)...
Састав и Рад Владе, Ново Министарство, Измене у еРепу:


Иако смена није била планирана, ја у ово нисам ушао безидејно, већ сам овде да идеје планиране за прошли месец у овоме и остварим. Самим тим сам створио ново министарство, Министарство Пропаганде које ће имати двоструку улогу.
Прва улога овог министарства је да на нове и оригиналне начине занима, и више заинтересује играче еСрбије за саму игру. Овим путем уносимо више занимљивости у игру како за активне играче, тако и за двокликташе.
Друга улога овог министарства јесте да на разне занимљиве и иновативне начине доведе што већи број нових играча, који ће се пре свега лепо дружити са свима нама на чету, а успут и помоћи еСрбији у свом даљем напретку.
Тајни тим овог министарства већ увелико ради на једном великом пројекту, а јавност ће о томе бити обавештена већ сутра путем новина Министарства Информисања!


Министарство Одбране ових дана и у наредном периоду воде Пати, Бабић Иван, Немке и Тенак, на челу са Пустињским Хрчком.
Ово министарство наставља са спровођењем планова договорених са савезом, све време поштујући споразум потписан са хрватском, и то се може видети резултатима на терену:

Бугарску смо избрисали са мапе еСвета, и покушаћемо да је задржимо што је дуже могуће под нашом контролом, мада ће то бити јако тешко остварљиво с' обзиром да ће се стално дизати отпори у окупираним регијама.
Хрватска ће после проглашења Италије за природног непријатеља (ујутру у 4 сата по нашем времену) напасти италијанску регију "Apulia"
Србија ће тада дати све од себе да одбрани ту регију како не би дозволила хрватима сустрет са Македонцима, и како би после ми прогласили Италијане за "Природног Непријатеља" и напали "Apulia" па Нафтну регију "Molise" чији нам ресурс недостаје.Министарства Економије на челу са Александар4 и дрфрееман ће у ових пар дана имати пуне руке посла. Наиме Админи су одлучили да више ни једна организација не може имати фирме на себи, па се ових дана пребацију већ давно поднети захтеви за пребацивање фирми јединица на вође и осниваче јединица, али сада, до 5ог Јуна председници свих држава треба да поднесу списак државних фирми и налога на које ће се те фирме пребацивати. Пошто државне фирме нису као војне јединице, да се зна коме се пребацују, Влада еСрбије је одлучила да направи АУКЦИЈУ на којој ће бити понуђене све државне фирме на продају! Почетна цена свих фирми је једнака 60% укупне вредности фирме (вредности уништења фирме [50%] + [10%]). О овоме ћете у 13 часова бити обавештени у чланку Министарства Економије.

Министарство Спољних Послова наставља свој посао ширења утицаја еСрбије како у савезу тако и ван њега. Као и константном тражењу добрих војних и економских решења. Тренутно функцију МОФА врше Зека-Пека и Акасуна Итачи.

Министарство Унутрашњих Послова је већ изгубило своју главну функцију. Ограничење складиштења ресурса на 1000 (а за пар дана и укидањем фирми) онемогућава се даљи рад овог министарства као места за запошљавање и помоћ еБебама и као ресурса за дељење оружја и хране цивилима. Једино шта ово министарство у будуће може радити јесте издавати упозорења о преварама, малверзацијама, баговима и хаковима. Ово министарство у будуће води Дража Дражић.

Министарство Информисања на челу са Марко Митричем и Разел Блазе ће настојати да информише грађане о свим битним војним дешавањима у земљи и свету, као и организовању наградних неких игара и квизова за грађане еСрбије на чему ће уско сарађивати са члановима новог Министарства Пропаганде.

Министарство Образовања има задатак да даправи видео-упутства за игру, како за бебе тако и за оне који желе да изађу из двоклика и мало више се баве пословодством, економијом, војском, политиком и новинарством. Ово министарство ће водити и за вас упутства правити Јелена Лукић.

Владу чине још:
Потрпедседник: Сич
Саветници и Асистенти: душан_бг, бимбаћ, иззи0909, џиџу миџу и многи други...Детаљи о нападу на "Apulia" и "Природном Непријатељу"

Хрватска је била покренула и прихватила закон да им Македонија постане "Природни Непријатељ" и тако отворе рат са Македонцима, али су их ови предухитрили и отворили Отпор у јединој регији која спаја Македонију и Хрватску (преко обале), а то је "Apulia". После успешног македонског враћања те регије италијанима, хрватски "Природни Непријатељ" - Македонија је нестао, јер они више нису имали границу са Македонијом.
Ту је Србија требала да улети, одмах по повратку италијанске регије Себија је требала да предложи Италију као природног непријатеља пре хрватске и после нападне и освоји ту регију, јер је и иначе био план да после брисања Бугарске еСрбија преузме Нафтну регију "Molise" од Македоније. Али нажалост то се није десило.
Наиме овај лажни профил који је носио име слично мојем (lgor Elez, мало L уместо великог I као прво слово), а визуелно исто, је слао поруке неким нашим конгресменима синоћ да предложе румунију за "Природног Непријатеља". По сазнању те информације, одмах сам почео да шаљем поруке да то не раде, јер је у питању превара, и како ми чекамо да са Италијом добијемо границу после отпора, један конгресмен је насео на превару и мислећи да сам му ја то послао предложио Румунију као "Природног Непријатеља". Гласање наравно није прочло, али је одужило наш предлог за новог "Природног Непријатеља" за 24 сата. Тако да ће хрвати по усвајању свог новог "Природног Непријатеља" Италије (уместо скупог подизања рата) напасти Италијанску регију "Apulia" после које имају отворен пут ка македонским регијама у Италији.

свима доступан