Concurs ME saptamana III + castigatorii de saptamana trecuta

Day 1,280, 00:02 Published in Romania Romania by Ministerul Educatiei

Desi interesul pentru concursul de saptamana aceasta a fost sub asteptarile noastre, iata castigatorii Concursului de istoria eRomaniei. Dupa analiza membrilor juriului nostru (componenta juriului este secreta pentru moment), iata rezultatele:

PREMIUL I (1000 RON) -xanthia22 cu articolul [eRo] My history

PREMIUL II (650 RON) - naufragiatu cu articolul Bucatica mea de istorie

PREMIUL III (350 RON) - uxini cu articolul We are here, brothers! EDEN

Felicitari!Intr-o eLume tot mai intunecata si umbrita de eCerturi si eDispute, Ministerul Educatiei are placerea de a anunta deschiderea in aceasta saptamana a Concursului cu tema Funny”

Acesta are menirea de a distrage atentia eCetatenilor de la eProblemele cotidiene si de a ne mai eAmuza un pic.

Asadar, va asteptam sa scrieti un articol funny (continutul lui poate fi compus din poze, caricaturi, text, poezii si orice mai considerati voi necesar cu conditia sa fie amuzant si sa aiba legatura cu eViata din eRepublik). Se apreciaza foarte mult originalitatea asa ca dati frau liber imaginatiei! 🙂Inscrierea in concurs se face prin intermediul formularului de inscriere in concurs.

Premiile puse la bataie sunt:

Premiul I - 1000 RON
Premiul II - 650 RON
Premiul III - 350 RONDesemnarea castigatorilor va fi facuta de un juriu a carei componenta va ramane secreta pana la finalul concursurilor pentru a nu exista tentatia mitei. Membrii juriului nu se cunosc intre ei pentru a nu se putea influenta. Vom incerca sa tinem seama si de parerea publicului larg, dar vor avea “prioritate” membrii juriului.

Inscrierea in concurs se poate face pana vineri, 27 mai 2011, urmand ca in weekend sa alegem, anuntam si premiem castigatorii.

Articolele inscrise in concurs le puteti vedea in rezultatului formularului de inscriere.

Sa aveti inspiratie!