Concurs ME saptamana II + castigatorii de saptamana trecuta

Day 1,272, 23:11 Published in Romania Romania by Ministerul Educatiei

Iata ca a sosit momentul sa anuntam castigatorii Concursului de poezie. Dupa o analiza extrem de critica a membrilor juriului nostru (componenta juriului este secreta pentru moment), iata rezultatele:

PREMIUL I (1000 RON) -The Brigadier cu poezia Padurarul - “Sapte-cai-virtuali”

PREMIUL II (650 RON) - uxini cu poezia Inceput de saptamana!

PREMIUL III (350 RON) - Volvo 850 cu poezia Rezultatul unui pariu

Felicitari!Este momentul totdata sa va anuntam tema concursului din aceasta saptamana: Istoria eRomaniei privita prin ochii vostri


Ce inseamna acest lucru mai exact? Inseamna ca fiecare dintre cei care doresc sa participe la concurs trebuie sa scrie un articol in care sa ne prezinte o bucata din Istoria eRomaniei, asa cum a perceput-o el, cu plusuri si minusuri, cu greseli sau alegeri inspirate, cu personalitati care l-au impresionat sau l-au dezamagit, etc. Folositi-va memoria si imaginatia ! Inscrierea in concurs se face prin intermediul formularului de inscriere in concurs.

Premiile puse la bataie sunt:

Premiul I - 1000 RON
Premiul II - 650 RON
Premiul III - 350 RONDesemnarea castigatorilor va fi facuta de un juriu a carei componenta va ramane secreta pana la finalul concursurilor pentru a nu exista tentatia mitei. Membrii juriului nu se cunosc intre ei pentru a nu se putea influenta. Vom incerca sa tinem seama si de parerea publicului larg, dar vor avea “prioritate” membrii juriului.

Inscrierea in concurs se poate face pana vineri, 20 mai 2011, urmand ca in weekend sa alegem, anuntam si premiem castigatorii.

Articolele inscrise in concurs le puteti vedea in rezultatului formularului de inscriere.

Sa aveti inspiratie!


Si fiindca tema consursului din aceasta saptamana este Istoria eRomaniei, Ministerul Educatiei doreste sa salute cu aceasta ocazie un proiect extrem de interesant, ce merita atenia voastra: Personalitati eRomanesti

Haideti sa ne implicam si sa dam o mana de ajutor cu un vot, un subscribe dar mai ales cu o idee! Go Go Go eRomania!