Србија се умирити не може

Day 1,269, 16:02 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije
Поштовани грађани,

Суочени смо са нечим о чему се ни највећи песимисти пре пар месеци нису усудили да размишљају, суочени смо са реалном могућношћу да нас противници избришу са мапе еСвета.У оваквим условима, можем само да будемо поносни. У својој еИсторији, борили смо се против разних еНепријатеља, ратовали по целом еСвету, чак смо дочекали да нас лично Админи обришу...
Оно што је најважније је да се сви заједно потрудимо, дамо све од себе како би својим противницима што скупље продали своју кожу, а ако се појави и најмањи трачак наде, да га искористимо и окренемо ствари на нашу страну.

У мору лоших ствари, догодило се и нешто што није нико очекивао, остали смо без Председика који због обавеза из приватног живота није у могућности да се посвети игри. Влада коју је Кибла изабрао је одлучила да је најбоље да се другопласираном Игору Елезу препусти функција Председника, и стави му се на располагање. Нажалост, смена није успела, иако је свима било предочено у каквој се незавидној ситуацији налазимо, и колико је битно да нам Председник не буде пецарош...
Због тога вам се свима обраћам испред тима који ће у наредном периоду водити еСрбију.
Састав Владе је следећи:

Тим министарства одбране чинили би следећи људи: Илија Божић,мали_принц,Алекс.Л,Равногорац,Срето,Marko Kawther, алексеј015,Пати,Mишел,Немке

Тим министарства економије чиниће следећи људи: Вулентије и Слаутеровић Никослав

Тим министарства спољних послова чиниће следећи људи: Лунатиц2903 и Марко_ал_89,
Марко Крсмановић

Тим министарства информисања чиниће: Mрле1982 и Ник24

Тим министарства образовања чиниће: Kyлинбан и Бранко Живковић1
Милан123456
Тим Валете чиниће: Даничић Предраг,КрстаВБ,Милан007,Схељудин


Тим министарства yнутрашњих послова чиниће следећи кадар: Алпхатрион,Пантош,Пегавац

Тим саветника у влади еСрбије чиниће људи који услед мањка времена нису могли активно да се посвете раду владе у овом мандату а чиниће их: Цлуелесс,0риана,гид1 и Иаин Кеерс.


Драги пријатељи, не обраћам Вам се сада као неко ко врши дужност председника, обраћам Вам се као пријатељ и верни борац еСрбије.
Обрнули смо игру на све могуће начине. Наредних пар дана обрнућемо је на још један начин и након тога игра креће за све нас од 0.


Биће тешко, да. Мораћемо да организујемо ослобађање еСрбије, ослобађање које ће бити заслуга свих војника еСрбије.

Ово није крај, већ је увод у један нов почетак. Морамо сложно да закорачимо у област где нисмо корачали некада давно својевољно и да изађемо јачи и успешнији него икад.

Хвала вам свима на пажњи, искрено, вршилац дужности Председника еСрбије
УНИХОРН.