[I&W] Wederopstand

Day 1,229, 20:18 Published in Netherlands Netherlands by Kixtart


Beste medeburgers,

Het is mij een eer en een buitengewoon groot genoegen om bekend te maken dat er zojuist een nieuwe politieke partij gecreëerd is. Voor sommigen zal deze partij nieuw zijn, maar velen zullen deze partij van vroeger uit nog kennen.


Iron and Wine, afgekort tot I&W, is een partij die sinds jaar en dag actief is binnen de Nederlandse politiek, en een naam die hier niet uit weg te denken is. Onze slogan luid dan ook 'Iron and Wine - actief en ervaren'.

Wij zijn een centrumrechtse partij met een liberaal uitgangspunt, en vanuit deze optiek proberen wij zo veel mogelijk te handelen. Wij staan voor een samenleving waarin de burger grote vrijheid geniet, maar wel waarin de overheid garant staat voor een veilige en prettige spelomgeving voor haar inwoners.

Door de jaren heen is Iron and Wine verder gegroeid dan slechts een politieke partij, en kunt u ons beter vergelijken met een broederschap. Wij staan altijd klaar voor elkaar en het land in het algemeen, en bieden een omgeving waarin u met gelijkdenkenden kunt converseren en leren over de diverse onderwerpen die het spel u te bieden heeft.

Wij onderscheiden ons van de staatspartij Verenigd Nederland in onze duidelijke ideologie en onze eensgezinde ledenlijst.


Ferrum et Vinum vincit,
Garmr

-Ridder Grootkruis in de Militaire Willemsorde
-Commandeur in de Orde van de Nederlandse Leeuw
-President der Nederlanden - Juli '10, Augustus '10, Februari '11, Maart '11
-Minister van Buitenlandse Zaken - November '10, December '10, Januari '11
-Minister van Financiën - September '10
-Minister van Defensie Zwitserland - September '10
-Minister van Economische Zaken, Staatsbedrijven en Grondstoffen Mei '10, Juni '10
-Minister van Werving en Opleiding April '10
-Minister van Grondstoffen December '09, Januari '10
-Fractievoorzitter Iron en Wine november '10, december '10, april '11
-Fractievoorzitter Verenigd Nederland december '10, februari '11, maart '11
et cetera


P.S. For my dear English citizens, please accept my sincere apologies, as it is getting late I am not publishing an English version at the moment. I will deliver one tomorrow.