Valmanifest, mars 2011

Day 1,217, 11:38 Published in Sweden Sweden by krigarmarkus


Hej, jag heter in-game krigarmarkus och detta är mitt tredje valmanifest.

Nu när jag ställer upp för tredje gången är det bara att hoppas att eSverige verkligen fattat att jag är värd en riksdagsplats, för det är jag. Men vad ska jag egentligen göra i riksdagen? Och vad tycker jag ska förändras?

(Jag hänvisar även till mitt förra manifest där jag mer noggrant skriver vad jag vill förändra)

Ekonomi

Ja, ekonomin har kraschat, det är inte ens lönt att ha några anställda, priserna rasar, ja, det är kaos. Allt beror på admins ändringar, först började det med att WAM (”Work As Manager”) infördes, och det ledde till överproduktion. Sedan kom ”Storage”, och ”One click health refill”, det har gjort att Q5-vapen nu endast kostar 20 SEK, RW-priserna är på några få ören styck, ja, hela eVärldens ekonomi har kraschat. Vad kan man göra då? Ja, jag ser ingen direkt lösning. Kanske admins måste minska basproduktionen, ja vet vem? Det enda jag kan säga är att det är läget är ganska osäkert, och att man inte bör satsa på företag med anställda.
Sverige är dock ett ganska rikt land, förhållandevis till andra länder, och vi har inte så svag krona som vi hade väntat oss.Militärt

Ja, militärt har det inte hänt så mycket här uppe i Norden, mer än att Norge först satte Ryssland som NE för att ha lite träningskrig, och sedan attackerade Storbritannien dem. Finland ryckte in och säkrade regionerna, och så var det över. Sverige har avslutat sitt träningskrig med Litauen och kommer nu att starta ett nytt mot Norge. Vi kommer bland annat att ta tillbaka Jämtland Härjedalen.
Ute i världen har det hänt en hel del, som vanligt bråkar Grekland och Turkiet, och flera nya krig har brutit ut. Dessutom har nya länder anslutit sig till EDEN. Situationen är som sagt fortfarande osäker och jag kan inte uttala mig så mycket mer om det.
En liten ros till TSM’s utdelare för att ni verkligen har kortat väntetiden för att få sin ersättning! Ett hjärtligt tack!Övrigt

Jag vill även tacka Valnad för att han har varit en väldigt bra president, kanske den bästa hittills? Jag kommer att fortsätta stödja Partiet och Valnad framöver, och framförallt kämpa för ett bra Sverige!

För eSverige – i tiden! Kämpa för en rättvis politik och rösta på mig i kongressvalet, så kanske jag kan fullfölja vissa av Partiets mål, och samtidigt aktivt jobba med att hjälpa nybörjare!


Din röst kan förändra eSverige!