Partidul Te Vrea Tuns!

Day 1,214, 03:01 Published in Romania Colombia by W.A.R
Salutare natiune!

Hello everybody. This article is part of a media campaign which is aiming to gather around Romanians that share my political views, in order to get our party in Romania’s top 5. The articles containing comics will always be tagged with [COMIC NEWS] in the title. Vote it up! Thanks for your support!

In urma cu o luna am pierdut alegerile pentru presedintia Partidului Liberal. Am lansat apoi un articol Manifest pentru a promova Partidul Te Vrea Tuns. Proiectul a fost inghetat in speranta ca vor fi respectate nominalizarile pentru Congres de pe forumul liberal, ceea ce nu s-a intamplat.

Acum, revenim in forta. Am pornit de la 86 de membri pe 16 martie si speram sa atingem un numar cat mai mare!

In primul rand, pentru ca dorim ca opinia noastra sa conteze. Si conteaza in eRepublik atunci cand poti manevra mecanica jocului. Astfel, intentionam sa ne mentinem in primele 5 partide din eRomania (alaturi de eLAM cu care vom colabora) pentru a ne inscrie in cursa pentru Congresul tarii.

In al doilea rand, pentru ca ne-a fost lansata o provocare. Pe fondul lipsei de organizare, unele din partidele din top au fost preluate de un grup de interese, restrans. Ii felicit pentru mobilizare si le raspun😛 Challenge accepted!

Astfel, propun un exod temporar membrilor partidelor ce nu doresc sa stea pe bara (inca) o luna. Dupa alegerile pentru Congres, vom reevalua situatia si vom decide de comun acord strategia cu privire la viitoarele alegeri de presedintie a tarii si a partidelor. Liberali ca Smif si Bogdan_l si matze ca Romansul si Xanthia22 s-au alaturat deja. Te asteptam si pe tine!

In al treilea rand, pentru a demonstra ca in eRomania conteaza mai mult jucatorii activi, si nu clonele. Va asteptam oricand pe chatul #rom-tricolor si mai cu seama diseara (vineri, 1😎 la 20:00, pentru sedinta.

In plus, va provoc pe toti cei care doriti sa incepeti o cariera politica onesta, sa va alaturati proiectului 'Partidul Te Vrea Tuns'. Avem o saptamana sa aratam ca in eRomania mai exista destui oameni care joaca de placere eRepublik, carora le pasa si de fun-ul celorlalti. Romani care inteleg ca libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt. Romani care joaca eRepublik cu zambetul pe buze, nu cu ura in cuget. Romani care sunt aici sa se bucure de realizarile proprii, nu de infrangerile conationalilor.

Te asteptam in PTVT si pe chatul #rom-tricolor daca:
-vrei ca opinia ta sa conteze
-vrei sa iti dezbati in mod constructiv ideile
-doresti sa faci parte din miscarea care va dinamiza scena politica din eRomania
-cauti prieteni cu care sa discuti ultimele evenimente erepublikane, la o bere. Sau la mai multe.
-esti in cautarea unui partid care nu are radacini in ideologiile din politicul real
-esti simpatizant al ideilor expuse si doresti sa ne sustii demersul prin simplul fapt de a fi membru in partid.

Romani de pretutindeni, inscrieti-va in Partidul Te Vrea Tuns pentru un joc frumos si o eRomanie curata! Doctrina noastra este distractia!

Inscrie-te in partid aici: PTVT. Te asteptam si pe chat: ROM-TRICOLOR.


Update: recomand si articolul lui Green Sidhe: DCPTVT?

Presedintele PTVT,

Vive la Résistance!