[RATNA SEKIRA 2] Pocetak akcije Ratna Masinerija!!

Day 1,204, 06:28 Published in Serbia Chile by EduRaptor


- Поштовани читаоци.

Након промена уведених јуче настале су околности које су знатно отежале рад ове организације... Лимит од 10 голда на први поглед потпуно је уништио акцију и онемогућио даљи напредак... Иако разочаран, контактирао сам једног од админа и исказао му своју забринутост, са предлогом да се проблем реши омогућавањем нелимитиране размене за националне организације. На срећу, одговор је био позитиван:
George Lemnaru to Marko Krsmanovic | 20 hours ago
Yes, we want to make the exception for national orgs. Working hard to put it live this week.
Thanks for the message.
• Стога ће се акција донирања и МММ акција паузирати до увођења ових промена, и фокус ће се коначно ставити на трећи корак, тј масовну производњу за напад...
»» Корак 1: донације ««

• О самим донацијама, систему донација, зашто донирати итд, МОЛИМ ВАС прочитајте претходне чланке, није толико напорно читати колико вам се чини... Ево тренутног стања у трезору везаног за донације:

•Голд: 552 укупно, 379 претходно
•Остале монете: 84.67 gold, 48.49 претходно
•Укупно голда данас: 637

• Листу донација можете пронаћи на овом линку, укупно стање на овом. Неки играчи су ми слали пвт у вези листе донација, чисто да објасним, народе донације се ручно обрађују, тако да ваша донација не може бити регистрована исте секунде, притрпите се који сат...
Циљ: 637/2000

»» Корак 2: МММ акција ««

• МММ Акција прошла је релативно успешно... Од 64 новина убачених у прва 2 круга, сви су добили медаље... Од њих, 46 је уплатило пуних 5 голда. Осталима остављам рок до следећег чланка да измире обавезе, пре креирања "црне листе". Пријаве су и даље отворене, невезано за тренутну ситуацију, одржаћемо још 2 круга након што админи регулишу проблем.
• Значи и ви, припадници војних и паравојних јединица можете се пријавити!! Зависно од вашег тренутног стања и наших могућности, биће одабрани они који имају највећу реалну могућност да дођу до медаље... Првенство ће имати они који су ближи овим условима:
→ Држављанство Републике Србије или
→ Држављанство Републике Македоније
→ Имате преко 300 претплата
→ Донираћете голд медаље у фонд за Тексас
→ Субоваћете све новине са спискова, што можете избећи ако донирате 2 голда у фонд при пријави.

»»»» Да би се пријавили молимо да исправно попуните овај ФОРМУЛАР ««««

• Моле се се новинари који имају преко 1000 претплата а фали им више од 500 за медаљу за разумевање јер нису убачени, поготово ако су већ претходно учествовали у некој од МММ акција... Једноставно немамо довољно субова на располагању да би добили медаљу... Хвала на разумавању... Морамо што брже привести крају ову фазу јер се не зна тренутак укидања оргова.

Циљ: 239.5/1000»» Корак 3: Масовна 1DW производња ««

• Покреће се РАТНА МАШИНЕРИЈА!! Након дугих припрема успели смо да решимо одређене организационе проблеме, и акција је спремна за почетак. На једвите јаде, обезбедили смо ку5 тенкару... Пошто НИКО од наших великих и добродушних бизнисмена није желео да нам изнајми ку5 оружару иако би за узврат добио 2ку4 оружаре како не би био у минусу, упгрејдовали смо једну од њих коју је донирао Реља_92, са 200 голда које смо позајмили од јединице пантери.

• Много много људи ми се јавило на пвт са интересовањем да помогну ову акцију. Пре него што кренемо са акцијом, ваљало би да попишемо заинтересоване и откријемо наш потенцијал за исту. Заинтересовани да донирају RAW из својих фирми за производњу наоружања нека нека посете формулар на овом ЛИНКУ. Заинтересовани за 1DW у тенкари и наоружавање Србије до зуба нека попуне овај ФОРМУЛАР.СВИ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА ПОМОГНУ: за информације како донирати, и само донирање, информишите се из топика на каналу #ратна.машинерија (латиницом, на миббит), који ће бити уређен после 18:00 вечерас (треба стићи све). Акција отпочиње тако што ћемо фирму данас и сутра напунити ГВОЖЂЕМ. Ко није у стању да чита, боље нека и не донира, јер је 70 порука дневно нешто што не бих волео да искусим поново. Дакле ако имате фирму гвожђа, одвојите пар дана за српски Тексас, вас не кошта ништа, а са 2000 тенкова ћемо прегазити С.А.Д. без проблема 🙂

Циљ: 0/2000


Пријављено је већ 45 људи да ради у 1DW фирмама, али само 17 људи који ће донирати ресурсе (у припремној фази, тек сад крећемо пуном паром)... Молимо вас да учествујете и сугеришете другима да учествују, јер како ствари стоје, због датих околности, производња вам и овако неће бити на неком губитку, јер се производи неће трошити толико као раније, а Србији ћете учинити велуку услугу!!! Промовишимо ово што више можемо!!

Циљ: 0/20000

»» За све недоумице, прочитајте овај → документ са мојом првобитном идејом, где је све доста детаљније објашњено. Уколико вам и након читања нешто није јасно, дођите на канал #ratna.sekira на миббиту. ««

• На моје велико жаљење нисмо успели да дођемо до оригиналног Ратна Секира орга. Орг је направио NоxX, који је престао да игра, шифру је на срећу имала ориана, којој је покварен компјутер у коме је била шифра, нови оргови не могу да се праве тако да тако је како је. Акција ће се ипак звати "ратна секира" за нас в1 носталгичаре, а орг који ћемо користити као трезор, Јакуза5990 је лично мој и гарантујем вам да нико други нема приступ истом.

»»»»»ТОТАЛ ГОЛДА: 876.68«««««

• Да би акција била што успешнија, сви МОРАЈУ чути за њу, дакле ни top international није довољно само по себи, дакле да би помогли кликните за шаут, и код за банер који ћете ставити у своје новине. Ајдемо заједно браћо, да покажемо свима ко смо, шта смо, и колико можемо! Напред СРБИЈО!!!

Exiled Emperor of eChile
Marko Krsmanović