___Kako posati HEROJ neke bitke?___

Day 1,203, 12:17 Published in Serbia Serbia by jicvu

Posvećujem svima koji nikako ne uspevaju da postanu ‚‚Battle Hero‚‚

U kratkim crtama..

Ovu igricu sam počeo da igram pre nekih 304 dana, ili ti 07.Maja 2010. godine. Kao što možete da vidite, igrač sam novijeg datuma. Međutim, svakodnevnim igranjem i pokušavao sam da unapredim što je više moguće skill i donekle mi je polazilo za rukom.

Svoj neuspeh doživljavam konstantno već 2 meseca, tako što pokušavam svakodnevno da nađem GLUPU bitku u kojoj ću ja sa svojih 603 ‚‚influence‚‚ po protivniku (pri tome koristeći q1 oružje - čisto da dočaram koliko je jadno, naspram nekih, npr. jimpro (http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/749801),salinasXL(http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1742290) ili NE DAJ BOŽE PedjaT(http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1607989)....) uspeti da postanem dugo priželjkivani ‚‚Battell Hero‚‚.

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/3309709

Kao što možete da vidite, to mi nikako ne polazi za rukom.

Dok neki uzimaju u danu i po nekoliko bitaka, na taj način nama (koji nemamo nikakve šanse) još više onemogućavaju i otežavaju eventualni uspeh..

Voleo bih da mi neko predloži način na koji bi uspeo da postanem HEROJ i na taj način pređem glupu misiju koja mi stoji već 2meseca ( a da ne spominjem uzvičnik koji se pojavio)...

..Možda ja ne znamm da igram ili nisam ‚‚skapirao‚‚ igricu...

.....KOMENTAR MOLIM....

...............................................