Usi care se inchid si se deschid!

Day 133, 23:55 Published in Romania Romania by elena.coman
Usi care se inchid si se deschid!

Scena politica! Momentan cea mai controversata scena din eRomania si Erepublik in general!

Sa vedem! Ce se poate spune despre ePolitica? Pentru mine ePolitica a insemnat la inceputul intrarii mele in joc un presedinte inactiv... DexterXP, un personaj cunoscut de mine dintr-un celebru desen animat! Toate bune si frumoase, numai ca nu am avut onoarea de a il cunoaste pe user-ul din spatele acestui personaj. In acest moment, pagina cu profilul sau nu mai este activa... Cu aceasta ocazie, as avea rugamintea ca cineva care cunoaste sa imi furnizeze si mie mai multe detalii... curiozitatea isi spune cuvantul de fiecare data, in cazul meu!

Primul partid al carei adepta am fost o perioada respectabila, se numea pe atunci Partidul Tinerilor Teroristi, in prezent Tineretul National Liberal! De ce am ales acel partid? Pentru ca mai toata lumea ia startul in acest joc cu o gluma, un banc, ceva facut in spiritul just having fun! Numele a avut o mare contributie in alegerea acelui partid. Un partid cu putini membri, useri mai mult sau mai putin activi, dar ce stiam eu in primele zile de Erepublik! Nu imi era clar nici macar scopul jocului! Simulator... ce cuvant sinistru pentru cei care nu au mai jucat vreodata acest gen.

In Partidul Tinerilor Teroristi, activitatea mea nu a fost una extraordinara, am participat la alegerile pentru partid, la care am si primit cateva voturi... chiar daca nu suficiente.

Pentru ca jocul devenea din ce in ce mai plictisitor, am simtit nevoia unei schimbari, moment sincronizat cu cel in care IMSilviu m-a contactat in legatura cu fuziunea eRDP.

Prin urmare, mi-am strans jucariile si am plecat cu mai multi colegi din PTT, gandindu-ma la un viitor in eRDP (eRomanian Democratic Party) condus de esotul meu Cristesco.

Sosirea mea in eRDP nu a fost una cu scantei, iar contributia mea a fost si ea lipsita de importanta... Plecarea mea din eRDP a fost datorata, intr-o oarecare masura, acestei lipse de implicari si comunicari decente cu membrii partidului, dar nu as putea spune ca am avut parte de un conflict care sa duca la acest deznodamant.

Cel mai important aspect in implicarea mea in ePolitica eRomaniei il reprezinta generosul gest al Ostarei de a-mi "dona" mie partidul (alaturi de companie). Cu toate ca nu am dorit sa fiu presedinte de partid, decat ceva mai tarziu, a fost ca o oferta pe care nu o poti refuza... Am respectat-o si inca o respect pe Ostara pentru onoarea pe care mi-a facut-o prin gesturile sale...

Si pentru ca sunt o persoana cu o personalitate puternica, am hotarat sa schimb anumite aspecte in fostul Gerula Party. Prima schimbare a fost in numele acestuia. Actualul eRomanian Brainstormin Party a luat nastere dintr-o idee personala, ajutata de anumiti membri eRBP, sositi si ei odata cu mine in fostul Gerula Party, dintre care il pot mentiona pe Belea2008, omul in care am incredere si alaturi de care iau decizii, atat in eRebpulik, cat si in probleme personale. Belea2008 este mult mai activ, iar nivelul sau de implicare in Erepublik este vizibil mai ridicat decat al meu, caruia ii multumesc pentru faptul ca este alaturi de mine si ma ajuta atunci cand am nelamuriri.

Politica din viata reala nu a reprezentat niciun moment pentru mine, o mare provocare. Erepublik este, as putea spune, singurul loc in care "fac politica". Cu toate ca, de fapt, jurnalismul ma pasioneaza mult mai mult, dar, avand in vedere ca temele in media Erepublik sunt limitate, cel mai accesibil subiect este Politica! Cu toate ca am o personalitate puternica, ma consider a fi genul de persoana careia ii place sa stea in umbra cand e vorba de munca... Probabil acest considerent m-a determinat sa nu particip la alegerile prezidentiale... Faptul ca acum Belea2008 a candidat la aceste alegeri a fost ideea mea, de care sunt multumita si sunt constienta ca am facut o alegere buna in a-i propune acest lucru... Cristesco renuntand la viata politica, in favoarea de inteles a realului fericit in care traieste, Belea2008 a fost de la sine sa reprezinte in ochiii mei un candidat excelent pentru presedintia eRomaniei.

Nu ma vad presedinte eRomania in viitorul apropiat, deci, mai mult ca sigur, Belea2008 va fi propunerea mea pentru prezidentiale, atat timp cat si el va dori.
Discutiile pe tema ePolitica si Politica sunt ca un izvor nesecat. Nu se vor termina vreodata!

In finalul acestui articol, care nu cred sa fi avut vreun vreun scop in sine, decat acela de a va comunica din experienta mea in ePolitica, doresc sa felicit toti candidatii si sa urez noului epresedinte o minte lucida si orientata spre people, un scaun bine infipt in temelia sa si multe realizari relevante!

Mai vreau sa precizez, pentru ca simt ca e cazul, ca nu sprijin manipularile pentru obtinerea de voturi, nu agreez frauda de niciun fel, indiferent de forma sa mai mult sau mai putin eleganta. Sunt impotriva useri-lor falsi, si nu incurajez nicio forma de castig ilicit.[a url=http://www.erepublik.com/article-169901.html]Posturile de ministri le gasiti aici![/a]


Cu respect, Elena Coman.