Влада еСрбије

Day 1,175, 14:38 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije

Жао ми је што нисам данас у току дана издао овај чланак или јуче, али имао сам неких потешкоћа са интернетом, што ме је спречило.
Као прво, желео бих прво да се захвалим људима који су гласали за мене. Не желим писати о обећањима и плановима које имам, јер сам то већ писао у својој кандидатури, стога ћу сада само ојбавити списак владе.

Министарство одбране
Oriana, Ispicutura, pfc1, davo_k, alex_l, sve za obraz и два човека које ВеС буде додао

Главни задатак овог министарства биће да настави апсолутну доминиацију еСрбије на еСветским ратиштима, али уз контролисану потрошњу средстава намењених за ово министарство. Покушаћемо да оно што имамо распоредимо тако да сви напредујемо, да не буде заблуде да ће се млађи играчи држати по страни и да ће се ови матори развијати на њихову штету. Фамозно тенковање ће се свести на минимум, и користићемо то сама у случајевима када је неопходно.


Министарство Спољних послова
Kibla, Baltazar8, Dusan Nastasijevic, BattalGazi, Lunatic2903, ObradKerkez, Arssen

Прошли месец, често је пребацивано овом министарству због мањка информација.
Стога сам одлучио да уведем три новинара, поред “оперативног дела”. За оволико људи одлучио сам се због веома мутног времена у којем се налазимо. Ово ће бити спој старијих играча, млађих и једног странца коме ја лично безусловно верујем.
Зашто сам поставио странца? Човек који има небројне контакте и “пролазе” у разним владама еСвета и човек који је доказао колико поштује Србију (он нас је упозорио да ће Турска издати Србију и помогао нам у акцији против САДа). Већ данас успели смо неколико планова да озваничимо, који ће почети за непуна три дана.
Искрено доста очекујем од овог министарства.

Министарство унутрашњих послова
Peki Zeljak, Strahinjic Banovan, Gruja Srbin, Pegavac

Увидели смо снагу наше популације и њиховог организованог удара.
Стога ћемо овај месец покушати да повећамо њихов број. Радиће се на увећању броја хлебова и оружја са којима располажемо.
Такође волели бисмо овај месец да региструјемо цивиле, који ће чинити неки вид “резервиста” у нашој држави.
У склопу овог министарства налази се МЗС, који ће чинити mrle1982, Danicic Predrag, Pantosh, Filip Fico Popovic, tenorcic

Министарство информисања
coolinbun

Министарсво је “пренесено” из прошлог мандата.
Пробаћемо да повећамо транспарентност и дамо што је више информација могуће популацији. Како би то успели, појачаћу комуникацију овог министарства са осталима у читавој влади.

Министарство Образовања
marko_al_89

Такође “пренесено” из Мрлетове владе.
Марко је обављао одличан посао и имам пуно поверење да ће и даље наставити у истом маниру.

Министарсто Економије
Iain Keers, Clueless

Многи од вас ће вероватно бити скептични јер је странац на челу Министарства Економије, али једноставно - човек је водио економију Енглеске две године и био благајник Феникса више од годину дана.
Зна све што се може знати о економији ове игре, и у данима када админи често уводе промене у игри, надам се да ће економија Србије изаћи јача и без већих турбуленција.
Клулес се повукао из свега, али је пристао да одвоји нешто времена да помаже око вођења фирми, јер су њих двојица заједно били благајници у Фениксу доста дуго.

Valletta:
sheljudin, momars, PunishaSRB, Ravnogorac, Krsta VB, Watan Tanka
Можемо слободно рећи, златна кока еСрбије.
За само један дан, Valletta је донела 200 златника. Верујем да ће овај тим бити на располагању цео дан и тако помоћи и купцима и самој држави.


Толико од мене у првом обраћању.