Кандидатура за президент

Day 1,169, 13:06 Published in Bulgaria Bulgaria by peter_ew


Здравейте,
Миналия месец се представих, но новите играчи не ме познават, така ще се представя отново. Казвам се Петър Петров и съм на 14 години. В РЖ живея в град Плевен и се занимавам основно с програмиране. Обичам да играя волейбол и баскетбол.


Реших да се кандидатирам за президент отново, защото съм решен да спечеля изборите. Сигурен, че ще кажете нямаш шанс, но реших да опитам отново(оптимист съм). Кандидатурата е подготвена на Notepad и ви я представям точно както е в самия файл.


Съюзи
Поради видимото разпадане на ЕДЕН, ще запазя стабилните връзки между Гърция, Румъния, Хърватска и България. Явно е, че това ще е ядрото на третия съюз(след NWO и PANAM). Понеже държавите-членки са обединени от общи интереси, ще проведа преговори с Русия за присъединяване към нас. Ще ни е нужна всяка една държава. Други държави, които евентуално можем да включим са Италия, Финландия и Чили. Всичко зависи от това как ще се развият нещата оттук нататък.

Войни
В момента тече тренировъчна война с Македония, която те вземат насериозно. Ако SturmmannIYI не им върне териториите, смятам това да продължи постоянно. Остава само икономиката ни да се приспособи към постоянна война.
Преди месец, Азиатската ни кампания бе прекъсната от войните с Македония и Турция. Засега Гърция се справя с Турция, а ние с Македония и смятам, че трябва да го отпразнуваме като наемем още няколко региона. В първите дни, ще говоря с президентите на Египет, Саудитска Арабия и ОАЕ за наемане на области. Всичките държави имат поне по един повтарящ се регион и се съмнявам да ни откажат. Също ще говоря с тях за мир и евентуално добавяне към съюза.

Икономика
В последния месец станаха няколко гафа, засягащи курса на лева. В момента той е 0,014 злато на лев и смятам да го повиша поне до 0,016. За целта, ще заделям от данъците по 20-30 злато на ден в БНБ и накрая ще изкупя всички евтини оферти. Не ми се преглеждат всичките в момента, но смятам, че за 10 или максимум 20 дена, ще съберем златото нужно за изкупуването. Единственото, което ще ви помоля е да не прикривате данъци, но това оставам на вашата съвест.

Армия
Ще отделя армията от политиката и няма да си позволявам да я ползвам за лични цели, а само и единствено за целите на родината. Също обещавам само нашите танкове да бъдат финансирани, защото се вижда ефекта от финансирането на чуждите(Cnac и kalpazan се оттеглиха от Елитния отряд).
Възможно е да се започне финансирането на частни отряди с малки суми от по 10-20 злато на седмица, в зависимост от щетата на удар на хората в него. Идеята е парите да се ползват основно за храна. Ако видя, че някой отряд злоупотребява, ще го изтрия от списъка за финансиране. Как ще става това ли? Бих казал "много лесно", както обичам, но този път ще се обоснова. Когато един отряд се кандидатира, ще изисквам списък с участниците и те ще бъдат следени колко щета вкарват в боя. Ако общата щета е по-малка от парите, които са пратени, ще бъдат изтрити от списъка. Надявам се да сте разбрали.
Финансирането на армията ще се извършва по взводове, които ще получават различни пари, в зависимост от това колко е средната щета на удар на отряда. Не мога да кажа нищо конкретно засега, защото админите подготвят промени по икономическия модул и не искам хората да бъдат изненадани.

Нови играчи
Смятам, че в последния месец стана един доста успешен Бейби Бум и вече сме доста играчи. Други Бейби Бумове мисля, че няма да са ни нужни и затова ще концентрирам Министерството на Младежта само върху отглеждането и възпитаването на новите играчи, които все още прииждат. Ще бъде помагано на Детската градина и БЧК, когато е възможно.


Приятно коментиране!