Представљање тимова

Day 1,140, 09:56 Published in Serbia Thailand by Nuclear Mrle1982
Поштовани грађани еСрбије,

Kао што сам у уводном чланку обећао, данас вам представљам тим који ће радити у случају моје победе на изборима за председника државе. У ове људе имам апсолутно поверење и морам признати да ми је велика част што су се одлучили да ме подрже у настојању да еСрбију заједно ојачамо, а верујем и територијално проширимо.


Тим министарства одбране ће бити сачињен од старих лисаца, прекаљених војника и логистичара, али и нових снага које ће се први пут наћи у оваквој улози. На овај тим сам посебно поносан, а чиниће га:

Burzuj Wannabe
Nkoko N feda
Alex.L
pfc1
Bibesko
NSfreak
ispicutura
Baltazar8
Wlada123


План овог министарства ће свакако бити да се повећа ефикасност и искоришћеност војске, као и одговорност при расподела средстава. Због константних ратова који су увођењем новог модула неминовност велики проценат прихода треба одвојити за војску, али исто тако желимо да у сваком тренутку имамо спремне резерве за потенцијално критичне битке, што значи одређивање приоритета и трошење у свакој бици у складу са значајем регије и расположивим средствима. Очекујем одличну сарадњу МЕС-а и МОД-а која је неопходна за несметано функционисање војске. Од овог тима очекујем много, а у разговору са њима сам осетио преко потребну жељу за радом, спремност на одрицање и сигуран сам да ће ако им се укаже прилика мандат одрадити беспрекорно.


Министарство економије очекује велики посао, пошто су циљеви које смо зацртали изузетно високи. Овај тим ће представљати:

moonche
Slauterovic Nikoslav
Zaeban Covek
Em The Great
hYenA_SRB


Најважније активности тима ће бити рационализација потрошње буџета, субвенционисање извоза и привредника. Држава планира и помоћ при куповини лиценци за фирме које производе сировине, чиме би еСрбија стимулисала своју привреду на експанзију на страна тржишта и на тај начин повећала своје приходе у злату. Желимо да повећамо активност државних фирми како би се направиле залихе производа чиме би држава дошла у могућност да ефикасно интервенише на тржишту услед наглих промена цена и несташица производа у току дужих ратова. Имамо у плану и да се део прихода од пореза почне враћати у привреду и грађанима директно и индиректно, што је некада била пракса. Сматрамо да би била одлична идеја да се активира Привредна комора еСрбије како би се обезбедила помоћ при повезивању привредника еСрбије широм света што би проузроковало такозвани круг пословања и мањи одлив злата из државе, док би држава и даље привредницима обезбеђивала брзу и ефикасну размену страних валута у динаре, без губитака приликом ММ трансакција. Овај тим ће у сваком тренутку тежити стабилизацији динара и одговорнијем понашању државе на ММ.


Тим који ће имати много посла и непреспаваних ноћи ће бити тим прекаљених дипломата, а чиниће га:

Clueless
Kistru
Oply1389
Kibla


Већ је свима јасно да ће се у свету формирати више војних савеза, неке ће чинити државе које су до скоро биле у непријатељским односима. Тим дипломатије ће заједно са мном донети важне стратешке одлуке, све у циљу најбржег напретка еСрбије и изналажења најбољих решења. Овај тим је већ уигран, познаје дипломате целог света, ако и стање у едржавама, тако да сам уверен да ће свој посао, као и до сада обавити беспрекорно.


Обзиром да сам био члан тима Министарства Информисања знам колико је важно правовремено обавештавати о најновијим дешавањима у е Србији и есвету. Овај тим ће чинити два феноменална новинара која су већ радила у разним министарствима и увек су доказивали да су одлични тимски играчи.

coolinbun
Obrad Kerkez


Изузетно сам срећан сто сам успео да упарим ова два сјајна новинара, а њихова жеља да помогну осталим колегама у току мандата, ми је још једном показала да нисам погрешио у избору.

Од ових људи ћу очекивати високе резултате:

Sheljudin
Danicic Predrag
Alphatrion
purebg
momars
Puni$heR.SRB


Они ће бити тим који ће радити у Валети . Од њих ћу захтевати велико залагање јер је посао у Валети веома напоран. Изузетно ми је драго што су и сами изразили велику дозу проактивности, пуни су идеја и ја не сумњам да ће бити одлични. У случају да буде много посла, чему се искрено надам, додаћемо још радника јер је Валета сјајан посао који доноси велику зараду ако се озбиљно људи посвете.

Образовањем нације, тачније писањем туторијала ће се бавити:

marko_al_89

Исти ентузијазам који сам осетио када сам први пут био позван да радим у Министарству Информисања сам осетио код Марка када сам га питао да ли је расположен да се бави образовањем. Апсолутно сам убеђен да ће посао одрадити беспрекорно и наставити традицију писања сјајних упутстава коју су започели његови претходници.


Министарство здравља је веома важан чинилац сваке Владе и то не само у време великих ратова. Здравље играча је пресудан фактор за сваку земљу, што збoг веће продуктивности, што због веће ударне моћи. Овај посао ће радити:

Krikan

Желимо да поделе хлеба буду учестале, а у случају великих ратова, овим послом ће се, наравно бавити више људи.

За крај тим Унутрашњих послова:

Peki Zeljak
Djаvo Kg


Обзиром да масовне емиграције неће бити честе као у прошлости, одучио сам да тим емиграција и МУП-а спојим у један. Овај тим ће пратити дешавања у земљи, и на појављивање потенцијалне преваре одмах обавештавати све играче. Овом тиму ће се, наравно у случају ванредног стања прикључити још људи.


Поштовани грађани. Овакав тим људи сам се искрено надао да ћу имати и изузетно сам задовољан што сам успео да их приволим да воде рачуна о еСрбији у случају моје победе. Још једном желим да нагласим да у ове људе имам бескрајно поверење и да ме је њихова жеља за радом и жеља да се помогне осталим члановима тима, коју су сви нагласили, уверила да сам направио прави избор. Вас позивам да 5. јануара гласате за мој тим и мене, а ја вас уверавам да ће свако од ових људи на челу са мном дати све од себе да еСрбија још више ојача и постане још доминантнија него што је данас.
Свим кандидатима желим много среће, па нека најбољи победи.

Хвала вам на вашем времену, искрено
мрле1982