Vörös Század a Magyar Hadseregben

Day 1,119, 10:08 Published in Hungary Hungary by Kommunista Part

Beszámolók a Vörös Század reguláris alakulattá válásárólWalla-Walla, századparancsnok
“Szerintem ez egy nagyon pozitív változás a század és a párt életében. Nem sokkal ezelőtt pártunk alelnöke, Rajk Laszlo szóvivő lett a kormányban, most pedig századunk is részévé válik a Hadseregnek. Ezek a változások egyértelműen jelzik, hogy a KP aktív és hasznos része kíván lenni az emagyar közösségnek.

Köszönöm minden századtagnak ezt a nagyszerű erőfeszítést, nagyok voltunk az elmúlt héten (és az előtt is). Szép volt, egyaránt jól teljesítettek az erős tankok és a lelkes újoncok. Mindannyian kellettünk ehhez a sikerhez. Hatalmas eredmény, hogy csupán cégeink bevételéből és adományokból fenntartva magunkat átlag 35k sebzést tudtunk produkálni naponta.

Mostantól anyagilag valamelyest jobb helyzetben leszünk, a kaja mellett lesz fegyver is, szóval hajrá és maradjunk aktívak, mert tartanunk kell ezt a jó teljesítményt. Üssünk még többet a következő héten!"soma1976, korábbi századparancsnok
"Köszönöm, hogy ismét tagja lehetek ennek a remek csapatnak. Láttam már jót és rosszat, harcoltam a Hunyadiban regulárisként, vezettem a Vörös Századot, voltam kétkattos talpborotváló idegenbe szakadt hazánkfia, ütöttünk együtt, egy célért, kaptunk hideget, meleget, de értetek srácok, érdemes feljönni a csetre, büszkén viselni a század avatart.

Nem kell más csak kenyér legyen meg vas, suhogjanak a kaszák, csattogjanak a kalapácsok! Megjöttünk!!!! Előre egy közös, szép jövőért!
Egy erep-vén (de ez csak nézőpont kérdése)"Gregus Hedvik, századparancsnok
“Lassan közelítve az egyéves e-születésnapomhoz elmondhatom, hogy láttam sok mindent. Abban a szerencsében volt részem, hogy ezt az időt ugyanabban a közösségben tölthettem el. Megéltünk jobb és rosszabb napokat, és ha kicsit hátrébb lépünk és hunyorítunk, akkor hullámhegyek és mélypontok rajzolják ki az az utat amíg idáig vezettek. A cikk apropója, hogy tegnap a párt alakulata, a Vörös Század része lett a Magyar Hadseregnek, reguláris alakulattá váltunk. \o/

Személyes élményeim a századról még a V1-be nyúlnak vissza. Önszerveződő demokratikus közösség vagyunk, így mint oly sok minden ez is bejárta azt a klasszikus utat az ötlettől a megvalósulásig: Bence Csordás napirendi pontja után párthatározat, a kommunista párt cégei közül egy q1 fegyvergyár, és féltucat ember. Kezdődtek a 21:00-ás gyülekezők soma1976 vezetésével. Külön csetszoba, hogy az esti beszélgetést ne offoljuk szét a közös ütéssel. A századtagokkal szép lassan megtelő Putyilov fegyvergyár, a tréning csatáknál is fegyverosztáshoz sorakozó general rang alattiak, amibe még beletartoztam akkor én is.Később paff, az egész századot cégestül ellopta egy kínai hekker...Ticketírások, végtelen hosszúnak tűnő vasdonatelés Szerbiából... Risingban csődbejutott céghalmok. A hexás csatákra várakozó foghíjas sorakozók... Walla-Walla, az addig tök ismeretlen arc német ÁP-val, aki töretlenül feljár a kongó üresség ellenére, később a roló végleges lehúzása. Magánutakon ki Nemzetőrnek, Hunyadisnak Horthysnak, Telleresnek áll, vagy a barátlistán szaporodó holtak számát növeli.

Ez már a közelmúlt. Terv a század újraszervezésére a nulláról kezdve. Walla a Tellerből én a Hunyadiból szereltem le egy négyfős irreguláris alakulat kedvéért. Akkor nem hittem el, hogy belevágunk, Walla és Rakosi unszolására tettem meg az első lépéseket. Csapat összeszedés, cégek leporolása, fáraszató vasdonate újra. Rajk a brazil, én az orosz vasbányánkból tolom a betevő goldot a századba, amit Walla pillanatok alatt kioszt kenyér formában a cseten lévőknek. Mindennapos az új jelentkezők bevezetése a zseniális doksinkba, ahol a napközben egymást elkerülők is érintkezhetnek, és aminek sebzésekkel gyorsan telő sorai, még a régi öreg rókákat is meglepnek. Később az ékszíj elkapja őket is, és szépen lassan újra aktivizálódnak.😁

És itt a jelen, regisztráció az eGOVba irregulárisként, Athompsontól az elismerés, hogy a héten 3 kisebb századot lehagytunk sebzésben. Hívó szó, hogy legyünk regulárisok. Párthatározat újra: leszünk! Eddigi munkánk gyümölcseként egy kis tőke, ami köré tervek vannak szőve, és emberek körülötte, akik megvalósítanák, és akikért érdemes megvalósítani. Sok régi és új arc, naposcsibék és erep-vének, csupa tenni és küzdeni vágyó katona. Magyarország ekommunista reguláris pártszázada megérkezett. Tenni fogunk azért, hogy rászolgáljunk a bizalomra!"Update Rakosinak: Legzseniálisabb Vörös Század avatar ever:

RIP Killercsiga :_(