[Важно] Наръчник на младия еПолитик

Day 1,115, 12:29 Published in Bulgaria Bulgaria by Educational Center
[За да видите дадено изображение просто натиснете върху него 🙂]

Този наръчник има за цел да покаже на младите играчи как да се присъединят към дадена политическа партия и да направят политическа кариера. Затова моля за ВОТ за да стигне топ-а и да се вижда от повече хора!

За да се присъедините към дадена политическа партия е необходимо да сте най-малко 13 ниво.На 14 ще можете вече и да гласувате , а на 15 и да се кандидатирате за еПарламента 🙂.Като гласувате , Вие получавате и 5 точки опит.


1. От хоризонтално разположена навигационна лента избирате My places -> Party

2.Тъй като все още нямате партия , давате на Join a party

3.Сега виждате първите 5 партии по членове в еБългария , но ако променяте страниците ще може да разгледате и другите.

4.След като си избрахте партия, цъкнете в/у името и.Оттук за да се присъедините към нея е нужното да настинете Join a party.

5.За да се кандидатирате за партиен лидер (нужно е да бъдете най-малко 16 ниво) трябва да натиснете Candidate(Важно - взима по 2 злато при кандидатстване ! В началото няма смисъл да се пробвате на подобни избори - много хора от партията няма да Ви познават и няма да гласуват за Вас.Затова изчакайте да станете малко "по-известен" в партийните среди за да се кандидатирате 😉 ). За да се кандидатираш за депутата (нуждаете се от достигнато 15 ниво) , трябва да натиснеш Candidate(на картинката съм добавил опцията ръчно).Тази опция е възможна само в периода от 15 до 23 всеки месец ! На 24-ти лидера на партията определя финалните листи за изборите.Може би ще питате къде е бутона за кандидатстване за президент - няма такъв.Само лидера на дадена партия може да издига кандидат за президент 🙂.За да напуснете дадена партия е нужно да настинете Resign.Избори :
- за президент - на 5-ти всеки месец
- за парламент - на 25-ти всеки месец
- за партиен лидер - на 15-ти всеки месец
Важно - Ако смятате да печелите избори , като си правите множество други акаунти и гласувате с тях, не го правете - администраторите в 6 часов срок след изборите проверяват валидността на гласовете.Ако има невалидни - те се премахват и рискувате да бъдете баннати за мултиакаунтинг..За да научите повече за партиите в еБългария - натиснете тук.Вестници на партиите в еБългария :
- БНФ - BNF HOBuHu
- ОБ - Voice of United Bulgaria
- БДП - D - News
- ПНБ - PIB's news
- БМП - Bulgarian Youth Party
- ВМРО - BMPO - EDUHCTBO U CUJlA
- Нова Атака - 3AEDHO B ATAKA
- Бирената партия - E.B.A
- OЧЗ - O.4.3. Evil Journal
- Обединени либерали - Voice of Liberals
- БУНД - BUND Tribune
Приятна вечер !
/I.Marinov