[ВАЖНО] [Искам ВОТ!]Менторски сайт

Day 1,067, 11:59 Published in Bulgaria Bulgaria by Educational Center
Статията се копира и трябва стигне топа, за да я видят всички.Тези дни се очаква бейби бум и ни трябват много ментори, които да поемат децата

Здравейте, еПриятели!

Мине се не мина колко време и ей го на - менторският мога да твърдя, че е готов за масова експлоатация 🙂

Сега ще ви представя едно бързо ФАКю или както някой спомена ЧЗВ 😉

Когато отворите сайта виждате следната картинка:


Е не е съвсем същата вече, защото се промени малко - сега, за да видиш някое детенце и въобще новите играчи в еБългария по градове, трябва да си лог-нат в сайта.
За да се регистрираш натискаш първото подчертано(изкуствено с ФШ /най-трудната ми задача правена на тази програма/) надписче. Ако имаш регистрация се логваш от втората подчертавка, значително по-малка като размери, "Вход".

При регистрацията има промяна - сега вече трябва да си въведете и ИДто в играта, това е доста важно - поне от наша гледна точка. 🙂

Когато се регистрираш трябва да ми пишеш, за да одобря регистрацията.
Нека Дескокд да не спами защо съм му отказала - имам си причина, ако не е разбрал защо - ще му го подшушна в скайп 🙂

При входа има добавка - сега може да сложиш отметка "Запомни ме" - всички надявам се знаем за какво иде реч 😛


След като влезнете в акаунта си виждате почти същата страничка:

Тази е с малки добавки, защото съм гъзеАдмин и имам някои допълнителни функции. Първото, което прави впечатление е повечето картинки към сайта. Да красивички са, ведри и помагат за цялостната му структура - по-лесно би се ориентирал човек по тях 🙂
Като си лог-нат вече можеш да търсиш чиляк по ИД - независимо дали е ментор или е детенце.
Виждат се Типчетата, които се надявам в скоро време да станат повечко, както и картинка на еРеп.

За да си вземеш детенце, трябва да си избереш град и съответно да видиш новорегистриралите се.

Имаше чистка и само от последния месец би трябвало да са вътре в списъците. Да - знам, че стана модерно да има мултаци, ама мисля ще успеете да ги избягвате. Това, което прави впечатление на тази страничка - може да селектирате до 50 човечета и наведнъж да ги вземете на обучение или да ги изтриете, ако са мъртви или има друга причина да се разкарат от списъка. Вече бутоните долу работят - преди имаше малък бъг, но той е фикснат.
Може да се види на дребосъка кратка информация, както и да идеш на профила му - защото това ИД надали говори на някой нещо 🙂

Искаш да провериш как са твоите отрочета - нямаш грижи!

Цъкаш на първото за "Мои бебета" с една папка и те пренася там - тук има серия от опции, повечето които ги знаете, махнато е предлагането на приятелство, защото са го променили - сега е с уникален код между двама играчи иии когато отидете на профила ще можете да му предложите приятелство.
Новото тук е "Заявка" с картинка на подаръче - така ще можете да пуснете заявка към Детската градина за вашия дребосък - за подробности малко по-късно 🙂
Другото си е по старо му.. Ааа да отдолу страниците с полезна и помощна информация за менторите са махнати, защото повечето от тях бяха Аут-Ъф-Дейта.. така, че ще се добавят нови и актуални. Единствено са оставени тези свързани с еИсторията.

Скоро ще пусна статия с конкурс за първо менторско съобщение, така че му мислете от сега!

Това е горещият списък. До него се стига с препратката до "Мои бебета" и едно списъче и червен кръст на него.

За какво иде реч - на Детската или някъде другаде е писало детенце, което иска да му се помогне. За да не чака някой ментор се изважда от общия списък и се слага в този и всички трябва да знаете, че тези играчи са с приоритет, защото са доказано активни.
Така че преди да си вземете някого под крилото, проверете дали няма нещо в този списък.
Може да се добавя човек в него само от Админ - в момента това сме Аз и ВладиФетфов.

Това е списъка към Детската, който вие ще виждате - т.е. виждате само Собствените си заявки!

Когато пускате заявка първата информация автоматично се добавя - когато сте цъкнали от "Заявка" от "Мои бебета" - после пишете колко единици здраве е нужно или съответно колко зонен билет.
Няма проблем, ако попълните само едното, а другото е с нуличка в поленцата. Заявка не се приема, ако и двете са нули или ако числата са отрицателни.

Така го виждат хората, които трябва да одобрят тези заявки. Разделени са на одобрени и неодобрени - като си пише кой и кога ги е одобрил.


Разбира се винаги е възможно да видите проблем със сайта или да имате предположение как да се подобри - споделете го от тук.

Вече ИТ Манияка си ги гледа там нещата - аз нямам достъп да ги виждам, така че пишете и глупости ако искате :Р

Обща информация за менторите:

ИДто, което сте получили при регистрация, името ви и съответно колко дечица имате в момента. Когато цъкнете на някое от имената ви препраща да видите и кои точно са му дечицата.

Профил:

За сега е само ИДто да се вижда. Но се предвижда да има статистика колко деца сте обучили и подобни. Просто не е с приоритет и за по нататък ще се добави да има повечко инфо точно тук 🙂

Ами това е като цялост - ако има проблеми или не съм обяснила нещо - чувствайте се свободни да споделите!
А да.. остана само последния бутон Излез - е.. думите са излишни тук. Но който се чуди за какво е - нека провери на собствена отговорност 😃

Статията е изготвена от IvJorell, затова не се чудете на стила на писане. 🙂

Хубава вечер,
vladifetfov