А сада нешто мало другачије

Day 1,052, 12:52 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije


Поштовани грађани еСрбије, желим да вам се захвалим на подршци на овим изборима. Даћу све од себе да не изиграм поверење које сте ми дали за овај мандат. Пред нама су велики изазови. Правила се сваким даном мењају и морамо бити довољно флексибилни да не заостанемо за другима и сачувамо оно што имамо. Хвала ти Мисс Модести, што си била уз мене, без тебе не бих могао 😘

Тим који ће да води Србију у овим тешким временима је следећи:

Министарство Одбране:

Nemaanjaa, Lukaz, Urquelly/Hoodlum, Gojko Bozic, Hostilian, lazaera, ipipro - писаће новине МО

Министарство Иностраних Послова:

EternalFlameOfFreedom, Pati Saijic, MaliodPalube

Као и Clueless за координацију и везу са савезом

Министарство Економије

gid1, drcika, mylan, Ivan Babic

Валета - ради уз министарство економије, али рачунамо га као засебно министарство

addictedtowar, Em The Great

Министарство Унутрашњих Послова:

bandigarf, slosto, Leaffly

Министарство Образовања:

Igor Elez, Zeka-Peka, ipipro

Министарство Емиграција:

Aleksandar IIII, IlijaBG

Министарство Информисања

Watan Tanka/Car_Darko_I, Proka89

Министарство Здравља

Ivan_G_D, kisch

Минситарство Културе (чланци ће ићи са личних новина министра)

draza drazic


Напомена: Листа није потпуна, и могуће је да ће још неки људи бити додани. О томе ћете бити обавештени из новина дотичног министарства.Прошло је тачно годину дана од како сам први пут изабран за председника. 5. октобар има доста симболичко значење. Означава промене. Само су овај пут те промене много другачије од оних пре годину дана и не зависе толико од нас, већ од креатора игре.Сваким даном све више и више уништавају игру. Понекад се питам да ли су потпуно пукли и сада траже изговор да затворе фирму. Надам се да то није у питању, већ само недостак здравог разума и интелигенције. Гледамо како нам територије падају једна по једна, не због наше неспособности или неорганизованости, већ због силовања кредитних картица до бесвести. Стратегија је данас потпуно изгубила свој смисао укидањем опције повлачења.


Већ више од годину и по дана нам обећавају увођење наше јужне покрајине. Обећали су да ће је додати у В2, али нису. Обећали су да ће је додати са новим земљама, али нису додали. Као додатно понижење, додали су остале спорне регије, типа Тајван.


3 месеца нам нон стоп хакују фирме. Грађанима нестаје злато које су штедели месецима, а држава остаје без извора прихода. Неспособњаковићи уместо да кажњавају починиоце, дају им имунитет и као шлаг на торту, уопште не враћају покрадено.


Постоје разни начини борбе са овим проблемима. Можемо бојкотовати борбе, можемо урадити колективни логоут. Могли смо повући све регије (нешто ми говори да је због тога уведено ново правило). Можемо направити ТО земаља које купују злато. Можемо радити са 20 велнеса у непријатељским земљама. Можемо користи програмере да "приволе" админе да нас саслушају.


Ја као председник не могу у име свих нас да донесем одлуку о даљем деловању. То је превише велика одговорност за једног човека и нисам спреман да је преузмем на себе. Зато бих у следећих неколико дана организаовао састанак представника свих странака, познатих новинара, људи из војске и паравојске где би пронашли најбољи начин да админ испуни наше захтеве или да у противном изгуби извор прихода. У потпуности.


Ваш Председник

десерт хамстер


ПС Морам да споменем Sizofrenicara јер сам му то обећао пре избора 🙂

Грешком са себе објавих :Д