[Vlad Sabau] Echipa guvernamentala

Day 1,019, 08:39 Published in Romania Romania by Vlad Sabau

Buna ziua!


A sosit timpul ca sa va prezint echipa guvernamentala. Echipa are in componenta atat oameni cu o vechime apreciabila, cat si oameni tineri in joc.


Ministrul Apararii (MoD) va fi c05tel.
C05tel nu este doar un simplu membru FAR, el este unul dintre capitanii ce asigura o desfasurare optima in timpul luptei. Experienta castigata in cadrul FAR il recomanda, fiind un bun organizator si un excelent strateg. El va fi ajutat de catre: calutzu (comandant Dracones) si bihorean (membru VN), deci va fi pregatit sa faca fata cu brio in modul militar al v2.


Pentru Ministerul Afacerilor Externe va propun o persoana familiara cu ce implica acest post, o persoana pregatita sa sustina Romania pe planul extern asa cum ne dorim, o persoana ce are relatii foarte bune atat cu persoane importante din EDEN dar si din statele vecine.
Aceasta persoana este Crista22. Printre numeroasele sale mandate de MoFA, ea a ocupat si pozitia de EDEN Assistant Foreign Affairs Organizer.Crista22 va alege echipa de ambasadori si va tine deschise canalele de comunicare cu toate statele EDEN, cat si cu cele vecine.


Ministerul Economiei va fi condus de catre Batranul Remesh.
Poate parea o alegerea neobisnuita - un singur om fata de cei 2,3 din mandatele anterioare, dar la oameni noi,abordari noi. De aceea va propun un bun comerciant, un adevarat economist al erepublik. In timp ce va avea grija ca in Banca Nationala a Romaniei, principalul sau tel va fi ,cum sigur banuiti, sa adune cat de mult gold cu putinta. Totusi in cazul in care va da peste obstacole si va necesita ajutor, smif va fi prezent.

Ministerul Muncii va fi condus de catre MermaidPrincess.
Pentru a considera Ministerul Muncii eficient, sunt necesari responsabili,in primul rand, activi si harnici pentru a avea grija de firmele statului, ca acestea printre altele sa functioneze cu minim de pierderi. De aceea am optat pentru MermaidPrincess (comandanta GPS) asistata de Contele Draqula (si el comandant GPS) si de catre lego-kun (un cetatean foarte activ).

Societatea Nationala de Constructii Speciale (SNCS) va fi manageriata de florinc, un comandant Dracones, cu o experienta covarsitoare in manageriatul firmelor acestei UM de aproape un an de zile.

Ministerul Educatiei va fi condus de catre Frana91.
Frana91 reprezinta viitorul, un capitan al FAR, a fost foarte activ in intreaga sa eviata. Avand experienta necesara, acum a sosit timpul sa ajute si el pe altii, fiecare ebebelus putand apela la el. Va fi ajutat de catre LowRider (fost comandant AT) si Cayman (membru FAR, cat si politician liberal) la acest minister.

In momentul in care a aparut Ministerul BabyBoom, recunosc ca m-am numarat printre cei ce credeau, ce vroiau sa creada ca aceasta este in sfarsit ideea ce ne va scoate din impas. Din pacate, dupa ce am analizat activitatea ministerului, am considerat ca nu mai avem nevoie de Ministerul BabyBoom avand in vedere absenta unui progres in acest sens. Totusi, nu fiti descurajati. Oricine doreste sa dea o mana de ajutor este binevenit. Daca cineva crede ca poate realiza un BabyBoom ii vom asculta parerea si ii vom oferi tot sprijinul posibil.

Ministerul Media va fi condus de catre Sabin Olteanu.
Un om activ, un liberal adevarat, Sabin Olteanu, va conduce echipa media, formata din Svastik si inca o persoana care va fi anuntata pe data de 6 a lunii in curs.

Tot in registrul abordarilor noi, in incheiere va anunt ca intentionez sa revin la Crucea Rosie. Da, ati citit bine. Am de gand sa reactivez Crucea Rosie. Scopul Crucii Rosii va ramane acelasi, doar dotarile vor diferite. Cu doua firme de food q3 (una va fi customizata pe wellness si una pe happiness) vom ajuta jucatorii nou veniti in joc, in functie de nevoie si de posibilitati.

Oameni noi, abordari noi!
Va multumesc!
Vlad Sabau,
Candidat la Presedintia eRomaniei

P.S: Le urez succes contracandidatilor!