Кажу људи...

Day 966, 13:01 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije
Чујем ових дана да сам распустила ВеС, причају људи о томе, а ако кажу људи то мора да је истина, мислим људи сигурно знају боље од мене шта сам ја урадила, зар не о.О

Чак су конгресмени добили поруке у којима су са 'е да разлог је тај што је распустила ВеС' (ко жели слику поруке нек се јави поруком, не сме у новине да се стави нажалост) замољени да гласају за моју смену, људе прогоне по разним чет собама причају разне глупости, а ја глупача место да браним свој угледу у еДруштву, се замлаћујем са глупим баговима и покушавам да урадим основне ствари да би еСрбија функционисала (закон за постављање одбрамбеног система је забаговао нешто, 90посто ће се средити 100посто неће, тако да немојте да се чудите што стоји онако како стоји, нисaм ja ништа зезнула)
Реално боље да не крећем са тим шта све не ради и шта све багује, довољно сте сморени игрицом и без тога....

<img src="http://www.thorappliances.com/shared/images/devideLine.jpg" />

Укратко:

НИСАМ РАСПУСТИЛА ВеС

Не вичем ни на кога, само да буде јасно уочљиво свима. ВеС-у је укинут буџет и обавеза да праве залихе оружја. Ако је неко мисли да је Војска еСрбије тај буџет и те пушке што се праве, онда стварно не знам шта са том особом није у реду.

Услед дугова који су наслеђени, превелике количине динара која је пуштена у слободан оптицај пре два месеца, краха нашег ММ, ужасних проблема са формулама у в2 и гомиле још ствари, држава не може себи да 'приушти' да за сада даје свакодневни буџет ВеС-у. Мислим могу ја да узмем да мало мало штампам 100к рсд да делим шаком и капом паре, да ме сви воле, ал шта ће онда са државом да се деси (ајде ви што тврдите да је то излаз из наших проблема да вас чујем).
Не знам како људи не капирају да <strong>држава није ничија приватна играчка и да ако желимо да напредујемо као држава морамо да играмо заједно.
</strong> Ако хоћете да глумите неко лудило имате море банана еДржава па оно: путуј Игумане, еСрбија није ничаје приватно власништво.

<img src="http://www.thorappliances.com/shared/images/devideLine.jpg" />

Него што се ВеС-а тиче, синоћ је одржан састанак на највишем нивоу, и мислим да никаквих недоумица нема, Војска еСрбије ће морати да се прилагоди новонасталим ситуацијама које су последица многих ствари, а не моје личне жеље да је уништим (не стварно ћу се овде наслушати глупости ко нигде) Команданти јединица ВеС-а су показали разумевање за проблеме које као држава имамо и пуну спремност да учине све што је до њих да сви заједно пребродимо новонастале проблеме, да се заједно изборимо за еСрбију и њен напредак, е то вам је господо Војска једне државе (на шта сте спали кад женско мора да вам објашњава шта је Војска).

<img src="http://www.thorappliances.com/shared/images/devideLine.jpg" />

Зато господо десетари или шта сте већ у тим вашим јединицама, да вас нисам чула. Довољно су админи упропастили игру, само ми још фали да слушам ваша лупетања. Доста је што људи одустају јер игрица не тади како треба, не треба да им људи које узимају за узоре шире дезинформације/лажи/панику. Вама ако је досадно изађите напоље па који круг око зграде. Престаните да лечите фрустрације из стварног живота овде, нисмо ми дужни то да читамо. Престаните да дижете тензију, да делите еСрбију, сви ми овде играмо за исту ствар, сви смо ми војници еСрбије. Шта мислите да ви више волите еСрбију од неког припадника неке паравојне јединице или од обичног грађанина еСрбије, потсећам вас сви се за исту ствар боримо, како год да се зовемо и колика год да нам је снага, а ви слободно сад будите фрајери, кад сте били фрајери кад сте ми претили тиме, па идите ударајте за ЕДЕН, ради мене слободно ако то желите, само престаните да ме учењујете имам ја преча посла него да слушам јадиковке вонаби министара одбране....

<img src="http://www.thorappliances.com/shared/images/devideLine.jpg" />

Мислим да је сада јасније све многима, ако је остало нешто нејасно, пошљите поруку или ме на chat-у нађите. Ја се извињавам што нисам стигла пре, ал је л' те ја имам посла на еРепу, није ми поента еРеп дана да сплеткарим.
Кад смо већ код тога морам још једну ствар везану за садашњи Фронт, бившу јединицу ВеС-а Тигрове да рашчистим. Јесте Фронт који има БиХ пасоше на сваким изборима гласа за мене, и сваког дана јединица добија 80 голда за трошкове од мене са НБС - иронија искључена. Не стварно на чему сте ви кад изјављујете овакве ствари...
Чињенице везане за ову причу: Јесте ја сам члан Фронта има пар месеци, не носим аватар јединице јер нисам желела да дам повода за прозивке на рачун јединице.
Јесте Фронт је паравојна јединица, изашли су из ВеС-а у фебруару. Када су напуштали ВеС оставили су све фирме које су су користили када су били у Вес-у (многе од тих фирми су подизане приватним новцем чланова јединице) оставили су 3 ку1, 1 ку3 и 1 ку5 фабрику пушака као и штекове истих фирми, оставили су 3 ку4 ирон фирме и једну ку1 тикетару, значи када су људи решили да напусте ВеС предали су све (небитно што су многе од тих фирми финансиране голдима чланова јединие, морам опет да поновим) данас су 3 од тих фирми на непознатим приватним орговима, па ви видите ко је ту коме шта и како, да не кажем како се арчи државна имовина...

<img src="http://www.thorappliances.com/shared/images/devideLine.jpg" />

Сад вас молим да се смирите сви, сви којима је досадно изађите напоље па који круг око зграде, после тога под туш, па у кревет, маните се коментарисања новина и писања текстова.
Довољно проблема имамо и без непотребног дизања тензија, чули сте већ да ће војни модул бити уведен сутра, нек нам је еБог у помоћ у борби против налета нових 'буба'.

<img src="http://www.thorappliances.com/shared/images/devideLine.jpg" />

Извињавам се што раније нисам избацила списак чланова владе, али једноставно не стижем, није то оправдање знам, дакле:


Министарство спољних послова еСрбије ће у наредном периоду водити:
Cookies Crisp и Kibla
Као саветници, јeр немају времена да се озбиљније посвете овоме, биће:
Clueless и Kistru
Особа која ће бити у сталном контакту са нашим људима преко Дрине је:
Strahinjic Banovan

--- МУП еСрбије ће у наредном периоду водити:
Leaffly и Bog Wolverine Markovic

<img src="http://www.thorappliances.com/shared/images/devideLine.jpg" />

--- Министарство економије еСрбије ће у наредном периоду водити:
Ludak021 и gid1
Због промена које су задесиле raw фирме, eSerbian iron i eSerbian grain неће радити за сада, док ће у Vallettа-и радити следећи људи:
sheljudin , newplayer86 , Wirtschaftsprufer , Djuradj od Slavonije

--- Тим Министарства одбране није коначан, биће промена ових дана, па чу вас накнадно обавестити, за сада се зна да ће у наредном периоду ово министарство водити:
Ilija Bozic , ZeRo_CooL , Neuricius , Srecko Ilic
као саветници, јeр нема времена да се озбиљније посвети овоме, биће:
NOxx , Unihorn
Као што рекох тим није коначан, измена ће бити ових дана.
О ратним дешавањима, ћете моћи да читате овде. Задужен за то ће бити: Harty89
<img src="http://www.thorappliances.com/shared/images/devideLine.jpg" />
--- Министарство здравља неће постојати више
Пошто су поклони престали да постоје, ово министарство је остало без средстава за рад и из тог разлога неће радити, али ће зато МЗС Хлеб наставити да шаље хлеб грађанима еСрбије, за то ће бити задужен: Oply1389

--- Министарство емиграција ће у наредном периоду водити:
Ivana Partizan и м-е-рТаВ

--- Министарство информисања ће у наредном периоду водити:
Zaeban Covek и kugruz

--- Министарство образовања ће у наредном периоду водити:
Igor Elez

<img src="http://www.thorappliances.com/shared/images/devideLine.jpg" />

Многи ће ми замерити што сам ово написала, али стварно немам снаге више да толеришем безобразно понашање неких људи, људи који својим непромишљеним потезима угрожавају оно што су и сами градили...Стварно не знам који је више са свима, шта вам се дешава људи, ово је игрица зар сте заборавили то о.О