Punainen Yhteisrintama - kuumia aiheita

Day 939, 12:36 Published in Finland Estonia by Kansantehtaat


Punainen Yhteisrintama ja PY:n PJ-vaalit


Jasca on voittanut jälleen foorumeilla käydyt PJ-vaalit. Jasca sai äänistä 50%, toiseksi tullut Kenturio 44% ja viimeiseksi tullut Kertsi 6%. Varapuheenjohtajina toimivat erech ja kaller, äänien mentyä tasan. Jascan toisella kaudella keskitytään luultavasti puolueen sisäiseen reformiin ja V2:n tuomien muutosten ennakointiin ja ideointiin.


Punainen Yhteisrintama ja PP:n PJ-vaalit


PippeliPojat ja monet muut tahot ovat hyökänneet Punaisen Yhteisrintaman kurkkuun PP:n PJ-tapauksen takia. Punainen Yhteisrintama irtisanoutuu puolueen goonauksesta tässä ja tänään. Toistan: PP:n PJ-vaalitapaus ei ole organisoitu PY:n toimesta. Vaikka osa PY:n jäsenistä (ja ex-jäsenistä) ilmaisee selkeää vihaa ja inhoa PP:tä kohtaan, suurempia johtopäätköksiä asiasta ei tule tämän pohjalta tehtä. Foorumeillamme suoritetun gallupin mukaan 91% vastanneista pitää goonausta negatiivisena juttuna ja ainoastaan 9% positiivisena. PP ei kuitenkaan saa PY:n sympatioita kummallisen kiristämisen ja itkuporuraivarien takia.Tehtaat

Päätimme lähes yksimielisesti myydä turhimpia tehtaitamme, kerätäksemme rahaa V2😒ta varten. Perustimme myös organisaation kommuunejamme varten.PS.

Mikä on Punainen Yhteisrintama?
Lue tästä!
Mitä on eKommunismi?
Lue ns. ulkopuolisen artikkeli aiheesta!