Избори! Кратко изявление + съвети

Day 910, 09:57 Published in Bulgaria Bulgaria by Syndicus
Добър вечер, граждани на еБългария,

Както знаете след няколко дни (на 25ти май) ще се проведат ежемесечните избори за конгресмени, в които еБългария ще избере своите представители в законодателната власт!Затова ние от партия Солидарност си поставяме като за първоначална цел да влезем в топ 5 партиите на еБългария и така да стигнем до парламентарната надпревара.

Приканвам всички членове на Солидарност, които имат желание да се кандидатират за парламента, но все още не са ме уведомили да го направят! (Аз съм Madboycho).
Тези, които вече са се кандидатирали - презентацията с идеите и целите и мотивите ви защо исакте да сте част от парламента е почти задължителна! Хората, с наличието на такива статии, ще бъдат преференцирани пред такива, с липсата на статия. Който няма вестник, но иска да напише презентация, може да ползва партийният вестник като трибуна!

Надяваме се, че стигнем ли до този етап, ние ще излъчим и представим едни от най-кадърните и активни кандидатури, които успешно ще успеят да прокарат идеите на партията. Ако искате да се запознаете малко повече за тях - ето един сбит текст, който ги представя в най-общ вид --> Идеи и Цели на Солидарност. Всеки, който харесва и подкрепя идеите ни е добре дошъл в партията, заедно да изградим еБългария, чрез Реформи, Прогрес и Солидарност!

Освен това ви предлагам и да прочетете тази статия, която представя няколко съвета, свързани с кандидат-депутатските кандидатури и избори като цяло --> http://www.erepublik.com/en/article/-1-1370605/1/20]Съвети към кандидат-депутатите

Това е всичко за момента,
Желая ви приятна вечер