Солидарност!

Day 908, 14:43 Published in Bulgaria Bulgaria by Syndicus
Добър вечер, граждани на еБългария,


Представям ви новия политически проект в страната - Солидарност!

Всеки, който има желание за Прогрес и Справедливост е свободен да се присъедини!
Сега ще ви представя и на кратко целите, които си е поставила партията за идните дни/месеци


Вътрешно партийна организация

Създаване на ефективна комуникация между членовете на партията и създаването на чат на партията (дали в скайп или ирц още се уточнява). Създаване на ръководен съвет, който да се грижи за организацията по време на избори и т.н.
Създаване и промотиране на кадърни и активни играчи, които да имат достатъчно управленчески потенциал, за да поемат някой ден ръководството на еБългария.

Балкански Конфликт

Партията призовава към НАЦИОНАЛНО обединение срещу Еденските (румънски,хърватски и др.) войски, защото в този миг имаме нужда да сме сплотени. Партийните и Личните противоречия трябва да се преглътнат за момента и заедно да бъдем по-организирани и сплотени... Надявам се идните избори - Вътрешнопрезидентски и Конгресменски, да не доведат до ексцесии и да не заплашат стабилността на страната ни.
Солидарност е готова да помогне с каквото е необходимо на правителството!
Освен това изказваме искрените си благодарности на Сръбските освободители!
Hvala Srbijo // Xвала Србијо!

Икономика и Финансии

Партията си поставя за цел да гарантира работно място и подобаващо заплащане на ВСЕКИ един гражданин на eБългария! Солидарност подкрепя намесата на държавата в икономиката, но единствено и само, ако това не пречи на частния бизнес, който е и основната двигателна сила на икономиката.
Ние споделяме и идеята за създаване/спонсорирането на частни или държавни задгранични фирми за суровини.
Подкрепяме средно висока данъчна ставка - Ниско ДДС, защото е кражба от потребителя (3😵 ; 15% ДОД и около средно високо мито - 35%. Във всеки отрасъл може да се правят корекции по данъчната ставка, поради наличието на няколко частни случая като добива на жито и др.
Стабилността на лева е жизнено важно, за да няма сътресения в икономически план. Освен това подкрепяме и сегашния курс на БНБ за силна българска валута (BGN=0.02 злато).
Държавните фирми да запазят своята ръководна роля в началния стадий на играта, като подпомагат всячески новорегистираните играчи.
За още въпроси на тема инфраструктура, икономика и финанси може да попитате 🙂

Армия

В момента армията си върши перфектно работата на бойното поле, като заедно с цивилното население, поставя еБългария в челните места по щети (damage) спрямо последните статистики.
Все пак смятаме, че има нужда от ревизия на устава на Българската Армия, като е наложително най-накрая да се реши какви права се делегират да имат армейците в политическия живот на еБългария!

Младеж, Социално Осигуряване, Образование

Солидарност подкрепя инициативата за създаване на еУчилище и еУниверситет. Това ще укрепи знанията на играчите в момента и ще помогне по-бързото и ефективно развитие и навлизане на новите.
Трябва да продължи и издаването на образователни статии за новите играчи.
Ние подкрепяме и идеята за създаване на Национална Здравноосигурителна Каса, която да поема разходите или част от тях (може да се въведе и данък "здраве" например) относно вдигането на wellnes-a на играчите. Това може да се окаже доста полезно за армията или за новите играчи, които трудно поддържат "здравето" си високо (под високо се има в предвид 90+).

Това са позициите на Солидарност/Solidarity по някои от най-належащите и полемични теми.
Ако ви допадат нашите идеи Присъединете се!

Поздрави и Лека вечер, и дано видим по-скоро еБългария цяла!