Pocetno obracanje, Srbija potukla Hrvatsku :)

Day 899, 18:05 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije
Najpre zelim da se zahvalim svima koji su glasali za mene na izborima, a potom i mom protiv kandidatu i bivsem predsenidku na fer kampanji i punoj saradnji. Nadam se da cu uspeti da opravdam veliko poverenje gradjana koje mi je pruzeno i da cemo nastaviti putem kojim smo krenuli i biti jos efikasniji ovog meseca.

Tim Vlade:

Ministarstvo odbrane: Kukee, ilija bozic, Djox, grunf, nsfreak, Sever4ever
Ministarstvo inostranih poslova: Nemanja Veselinovic, Baltazar8, Dusan Sorgic
Ministarstvo ekonomije: geopaja, Thule
eSerbian Grain i Iron: Em The Great, b0gi, vlastimiri
Valletta: mijatovic86, dancic predrag, zeroni
Tim za rad sa donacijama NBSa i Ratnih Rezervi: Bananica, Fikica, demokrata
Ministarstvo unutrasnjih poslova: slosto, vukmir
Ministarstvo zdravlja: HCN.Cyanide, Trekkie, Go-Run
Ministarstvo emigracija: Utopija, digitex21, marko_al_89
Ministarstvo informisanja: dr.doom, Pokac
Ministarstvo obrazovanja: soonchica

Zahvaljujem se svima koji su prihvatili da rade u Vladi.

Srbija je danas u zajednickoj akciji Feniksa uspela da osvoji regiju Southern Great Plain. Ova bitka je bila proglasena za bitku najviseg prioriteta u Feniksu iz razloga sto je Rumunija nameravala da nakon potpisivanja MPPa sa Moldavijom napadom na Moldaviju dobije rat sa Hrvatskom, a nakon toga zameni regiju Southern Great Plain i tako izadje na granicu sa regijom Central Hungary, odakle je ponovo mogla da bude lansirana ofanziva na Madjarsku, ovoga puta sa 3 strane. Zelim da izrazim zadovoljstvo sto su gradjani u velikoj meri bez rezervi tukli u ovoj borbi i da se zid tokom dana drzao na stabilnih +400 000, cak i padao tokom dana, uprkos cinjenici da smo se boril protiv 15 MPPova i da su vecine ovih drzava drzale naredjenja za gradjane na ovoj borbi. Regija Southern Great Plane ce biti vracena Madjarskoj cim se stvore uslovi za tako nesto.Izvinjavam se na kratkom izvestaju, ali nemam snage danas da pisem duze, dosta vremena sam proveo za kompom ova 2 dana i iscrpljen sam. Poucen iskustvom iz proslog mandata prvih nekoliko dana su najtezi nakon toga stvari dodju na svoje mesto, tim udje u potrebnu rutinu i sve bude lakse.

Sudeci po pocetku ocekuje nas veoma uzbudljiv mesec, glavu gore bez euforije, ne ocajvajte cak i kada vam dosadi eRepublik.

Pratite naredjenja Ministarstva odbrane i udarajte sto kasnije.

sesta.bg