Interviu cu malika ela(publicat post-mortem :P)

Day 842, 05:02 Published in Romania Romania by Alecsandru010

Neavand ce face am scotocit prin arhiva ziarului meu si am gasit asta😛,ce valva a facut la vremea lui si cate pamflete cu si despre acest articol au aparut atunci,ehe...ce vremuri 🙂. Este republicat post-mortem.

Va mai amintiti de EA 🙂

Doamnelor si domilor fara alte prezentari-Malika Ela.

Sa curga intrebarile!

1.Ce inseamna sa fi un jucator bun in eRep? Multe puncte de xp?Multi bani?
Jucator bun nu inseamna neaparat nici multe exp, si cu atat mai putin multi bani. Jucator bun e acela care reuseste sa castige popularitate avand un stil aparte de joc…si mai ales care doreste sa se implice in fiecare aspect al jocului. Jucator bun = jucator pasionat, activ.

2.Esti o personalitate in acest joc,primit.Cum te descurci cu aceasta povara?
Ca sunt o personalitate nu consider a fi o povara. Faptul ca sunt jucatoarea feminina cea mai impulsiva consider a fi o povara. Ca se intampla sa fiu jucatoarea eRomanca care s-a implicat cel mai mult in toate aspectele jocului, si de aici rezultand rangul 1 in eRomania la sex feminin, asta iar e o povara. Dar bineinteles, e un risc asumat de care nu ma pot plange.

3.Care este parerea ta legata de reconstructia eRomaniei? Crezi ca vom putea redeveni o forta?
Sincer reconstructia eRomaniei o consider in stransa legatura cu ‚dinozaurii’. Suflul nou poate avea vointa, dar nu experienta. Atata timp cat ‚dinozaurii’ sunt inactivi datorita plictiselii rezultate de situatia eRomaniei care stagneaza, sau chiar regreseaza, nu vad cum am putea reconstrui ceva. Vb. aia ‚cine nu are batrani, sa-si cumpere’. Eu una am intrat in ‚hibernare’..si sincer, faptul ca Alex Craciun nu a reusit sa ia presedintia luna asta, mi s-a cam pus la inima...caci pe Joao il consider cel mai nepriceput presedinte pe care l-a avut eRomania. A fost votat datorita mesajelor private masive trimise spre jucatorii noi, lucru pe care Craciun nu are timp sa-l faca.

4.Care a fost cel mai dur oponent pe care la-I intalnit in erep?
Oponent dur…nu cred ca am avut vreodata. Oponent arogant, smif (anul trecut cand castigam Podolia cu mult in fata lui)…dar atat.

5.eUGD este divizat si vechii oameni care au pus bazele partidului nu prea mai ies in fata.Doresti sa candidezi la sefia eUGD?
Posibil sa candidez, inca nu sunt hotarata….dar in proportie de 90% as dori o cadidatura.

6.Daca,sa presupunem,ca vei candida la prezidentialele din eUGD si vei iesi presedinte,ce vei faca sa aduci partidul unde a fost.
In primul rand as incerca sa iau legatura cu vechii lideri eUGD pentru a ne implica mai mult. Fara ei eUGD nu va mai fi niciodata la fel, si asta deoarece noii membri au nevoie de indrumatori cu experienta, de tipare pe care sa le admire si sa le urmeze…oricat de comunist si banal suna asta.

7.Malika ela presedinte.Vei candida?
O candidatura e posibila oricand….practic luna asta 3 partide m-ar fi sustinut, dar sincer am preferat sa iau o pauza, ramanand totusi om de baza in RTF.

8.Cum vezi eRomania la sfaristul acestui an?
eRomania la sfarsitul acestui an are bineinteles 2 posibile variante: sa reusim sa aducem un presedinte indraznet marca eUGD, caci PL-istii sunt cam conservatori...si sa ne avantam iar in actiune; sau sa stagnam (regresa chiar) ca pana acum, mergand pe o cale a non-combat-ului care aduce inevitabil plictiseala si decadenta. Solutia in ultima instanta sta in mana votantului. ‚Cine nu risca, nu castiga’…si PL-ul prefera sa nu riste.

9.Mesajul tau catre romani.
Mesajul meu ar fi unul cu tenta politica, caci pana la urma viata sociala, economica, si militara...rezulta din politic: VRETI sa aveti o eViata linistita, fara tamtam, in care surpriza sa lipseasca? PL!
VRETI o viata mai activa, in care ziua de maine sa fie o necunoscuta?! eUGD!
Pana nu se desteapta votantul, eu una imi doresc sa am parte de hibernare placuta..si sa nu mai fiu deranjata prea mult, nici sa deranjez. Presa din ultimul timp e cea mai anosta si decolorata de cand am decis sa intru in joc. Ma plictiseste sa citesc presa...astept vremuri mai bune, traind practic o eNostalgie a vremurilor de demult.
SILENZIO STAMPA! (spre bucuria ‚admiratorilor mei’).Multumesc mult pentru interviu, o placere sa raspund la intrebari potrivit alese.

Nu Malika,placerea a fost de partea mea.Seara frumoasa,
Alecsandru010