Прво обраћање председника шеста.бг

Day 837, 18:32 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije
Поздрав драги суграђани велика ми је част што имам прилику да вам се обратим као председник. Свестан сам да ће ово бити напорних и радних месец дана како за мене тако и за цео тим око мене. Хвала свима на указаном поверењу, надам се да ћу својим залагањем оправдати указано поверење.

Период иза нас

Оно што нам се јуче догодило није смело никада да нам се деси. Не подлежите провокацијама, не вређате друге, не мешајте РЛ и игру! ТО НАМ НИКАКО НЕ ТРЕБА!

Апелујем на све да занемаре међусобне разлике свих врста и да престану да кваре игру другима. Схватите да jе ово само игра и да овако само терамо људе из игре. Хајде да будемо сложни сада када нам је најпотребније, освојили смо "high iron" регију, најбитнииу регију у игри и треба да будемо више него поносни јер ретко која држава поседује ову врсту регије, најбољи пример је Пољска која са толико становника још увек није обезбедила "high iron". Треба брзо да заборавимо све што нам се издешавало јуче и нека нам буде за наук да нам се ово НИКАДА више не понови.
Што пре се треба окренути будућности и периоду који је пред нама.


Влада

Све планове Владе које намеравам и да спорведем у дело можете прочитати у мојој кандидатури.
Нажалост позиву у Владу се нису одазвали неки људи које сам имао на уму од почетка, донекле их и разумем већ дуже време раде одличан посао у Влади и природно је да се засити човек после одређеног времена, нећу да наводим имена људи који су одбили Владу јер то не би било у мом духу, имајте у виду да некога нисам изоставио у тиму Владе због тога што је из друге полтичке партије, а притом је заслужио позицију, већ углавном због рл обавеза ових људи, но у сваком случају НЕ СУМАЊАМ У ЕФИКАСНОСТ ТИМА ЉУДИ НА КОЈЕ РАЧУНАМ, тима који ће чинити Владу. Комплетан тим по министарствима изгледао овако:.


Министарство економије:

Shone ba'te, Moonche, Darcode, McSam, vonMartin,

Министарство одбране:

borissajkas, Ciric Nemanja, mikns, RINGE
Комплетан тим овог минситарства можете прочитати овде Нови тим министарства одбране
Такође ту бити и oddyzr, Ilija Bozic i IvanMiletic уколико буде било потребе.

Министарство спољних послова:

Nemanja Veselinovic, Vukizsumice, Andriasius

Министарство унутрашњих послова:

bandigarf, Leaflly, slosto

Министарство здравља:

Angkor, cocke, ivan.lakic

Министарство информисања:

dr.doom, Pokac

Министарство образовања:

soonchica

Министарство емиграција:

Utopija

На Валети су још увек људи из прошлог мандата и тако ће по свему судећи и остати, нисам још увек стигао да попричам са свима.

Молим вас да не кренете одмах са критикама на рачун Владе и њеног састава већ да сачекате недељу две и дате просотра и времена поприлично обновљеном тиму Владе да пружи тражене резултате.

У Министарству економије је бројна екипа људи, неки који и нису на списку ће повремено радити тамо, у зависности од обавеза, тако да МЕС тим није фиксан.
Припремање је увелико у току. Контакти на каналима ФЕНИКС-а су успостављени. Кључне шифре су преузете од Лунатица. Позивам све министре из прошлог сазива који то још увек нису учинили да ме контактирају и предају шифре како би министарства што пре кренула са радом.

У контакт са мном можете ступити и питати ме шта год вас интересује у свако доба дана уколико сам "online" на каналу #predsednik нашег чета.

С вером у слогу,
Ваш председник
шеста.бг