Нови тим Министарства одбране еСрбије

Day 837, 11:22 Published in Serbia Serbia by Medijski centar VeS

Нови тим Министарства одбране еСрбије

Од данас Министарство одбране ће водити потпуно нови људи (у односу на прошли месец остају само два чланак тима), и то:
Министар – borissajkas
Заменик министра – mikns
За представљање министарства у савезу задужени су Nemanja Ćirić и MorbidAngel
За паравојне јединице (комуникацију и организовање) задужен је Baltazar8
За економију је задужени RINGE човек који је желео да остане анониман, али имам велико поверење у њега.
За мобилне јединице задужен је Gojko Božić. (у току дана ће бити постављен још једна генерал)
За регуларну армију задужен је sever4ever и zdusan
За регрутну армију задужени су Dzon Lennon и Skid Row.

Планови за наредни период су:
- Смањивање веома честих путовања целе војске.
- Повећавање штека оружија (сваки војник мора да има уштекано 15 оружија већег квалитета, што је 3-4 пута више него што има сад у штеку)
- Што бољи односи са паравојним јединицама
- Уједначавање буџета
- Реформисање Гарде
- Припреме за нови економски и ратни модул
- Ротација генерала мобилних јединица и регуларне армије на сваких 10-15 дана


У наредним данима трудићу се да наша војска се што мање сели, док се штекови не напуне, јер у случају напада на нас данас, ми не би имали да поделимо ни по 4 јаче пуце војсци. Тако да једно време неће бити сељења, надам се 🙂

Пошто нам следе нови модули морамо да се прилагодимо њима. Што се новог економског модула тиче, направићемо армије и свака јединица ће имати посебно задужење (тенкисти, артиљерци и слично). Што се тиче новог ратног модула, и увођења ПВП-а, морамо смањити бројност јединица како бисмо били што мобилнији, тако да ће све јединице бити једнако ограничене са бројем чланова.

У договору са са генералом регрутне армије Џон Леноном, потрудићемо се да мало побољшамо активност и мобилност Гарде, која ће у наредним данима постати мобилна јединица као и Елита и Вукови, тако да ће бити потребна максимална озбиљност и активност са њихове стране.

Заиста смо имали одличну сарадњу са паравојним јединицама, али очекујем да ће Балтазар8 одрадити добар посао и да ћемо подићи већи степе сарадње на нивоу ВеС-паравојне јединице.

Што се тиче буџета, покушаћемо да смањимо неједнакост између одређених јединица, нпр војник Елите дневно добија око 23 динара од буџета, док војник Пантера добија око 10 динара. Не кажем да ћемо смањити буџет Елити, него да ћемо тражити већи буџет за остале јединице. 🙂

Генерали армија ће се ротирати на сваких 10-15 дана, тако да ћемо добити увек нове људе који ће после ових 15ак дана бити обучени да управљају целим министарством. Овим нећемо више бити зависни од 2-3 човека у врху министарства. Сами генерали ће бити бирани из редова својих јединица (нпр генерал мобилних јединица ће бити биран из Елите, Вукова и у наредом периоду Гарде). Овим ћемо такође добити и већу „борбеност“ између људи који су жељни доказивања и напредовања, јер ће бити више простора за напредовање него раније.Претплатите се на ове новине како бисте благовремено били обавештени о променама или неким занимљивостима у ВеС-у.

Ово је укратко изношење плана МО за наредних месец дана. Као што видите, 90% чланова МО тима је први пут на тим позицијама, од тога само 2 играча (Немања Ћирић и РИНГЕ) нису били у ВеС-у у моменту уласка у МО тим, али су били министри у неколико мендата. Све их знам као добре и вредне играче, тако да мислим да ће бити у висини задатка који је пред нама. Пожелите нам срећу у раду, и надам се да ћемо оправдати поверење које нам је указано.


Тим Министарства одбране еСрбије.
Борис