12. broj HLD Glasnika

Day 524, 09:19 Published in Croatia Croatia by HLD strankaPozdravljam kao glasnogovornik HLD-a i u ime svih njenih članova, sve stanovnike eHrvatske.

-Ovim vas putem pozivam da se učlanite u našu stranku u kojoj ćete moći pokazati vaše znanje, karakter, osobine i dr. te ih unaprijediti, kao i rad same stranke.
-Postanite dio ekipe ljudi koja će vam pomoci u vašem napredovanju u eRepubliku i koja će sve vaše prijedloge i zahtjeve stavljati na rasprave, a poslije i na izglasavanje.
-Budite dio nas, jer ste za nas potpuno jednaki kao i svi ostali građani, dakle bez predrasuda na bazi nacionalne pripadnosti ili čak vjere.

-Sav HLD-ov rad se i bazira na jednakosti i slobodi</strong> svakog pojedinca te na <strong>slobodi govora istih.
-Ipak mi nismo tu radi osobnih interesa ili vaših, već radi interesa svih građana koje žele postenje, iskrenost, slobodu i demokraciju !

-Nasi kongresmeni su uvijek na raspolaganju svakom građaninu ako im treba objašnjenja vezanog za kongres i zakone koji su na izglasavanju ili su izglasani.
-Nas predsjednik je tu da vam objasni rad stranke ili vas čak stavi, uz vaš pristanak ili htijenje, na neku stranačku funkciju koju ćete ostvariti vašim zalaganjem.
-Nasi clanovi su tu da vam pomognu oko bilo kakvih pitanja vezana za bilo kakve događaje koje ne shvaćate.

-Nadalje niste primorani da budete non-stop uz stranku i biti u zemlji, jer postoje dvije vrste članova HLD-a, a to su; HLD Vojnik i HLD Clan (civil).

-HLD Vojnik je osoba koja je u vojsci i služi svojem narodu na čast kroz obrambene zadatke i zadatke pomoći našim saveznicima iz ATLANTIS-a.
-HLD Clan je osoba zaposlena u tvrtci ili voditelj tvrtke u eHrvatskoj i eSvijetu, koja želi svojim znanjem i voljom za rad doprinijeti razvitku eHrvatske na dobrobit njenih građana.

-I jos jednom, zapamtite, nista, ali bas nista se ne odlucuje bez rasprave medju clanovima i izglasavanjem putem anketa na forumu HLD-a, sto znaci da nema tajni i skrivenih poslova vec potpuna i slobodna transparentnost medju clanovima!

-Ako želite vidjeti rad stranke prije vaše odluke o učlanjenju, molim vas da odete na
forum HLD-a
gdje ćete sigurno naći sve što vas zanima, a za sva dodatna pitanja pridružite nam se kao gost na HLD Chatu

Hrvatski Liberalni Demokrati – Stranka za vaš razvitak i eHrvatski boljitak

Uz dužno poštovanje;
Glasnogovornik HLD-a i Kongresmen eRH
Branimir Vukadin