Интервю с...админ

Day 799, 10:04 Published in Bulgaria Bulgaria by Georgi Pepelyankov

Това е превод на тази статия.


Драги граждани,

днес ще ви представим едно интервю с един от "админите". Без допълнително представяне, започваме:

Репортер: Благодаря ти, че се съгласи на това интервю.

Админ: По всяко време!

Репортер: Имам толкова много въпроси, но не знам от къде да започна!

Админ: Нека пробваме от началото.

Репортер: Ок. Та, пичове, кога ще пускате новия модул? 😛

Админ: Стига деее!

Репортер: Какво мислиш за двата основни съюза, PHOENIX & EDEN, съпоставени с предишните два, PEACE & ATLANTIS?

Админ: Ами, няма голяма разлика. Точно както преди, и EDEN и PHOENIX твърдят, че те са "добрите момчета" и се борят срещу "злите противници", но няма такова нещо. Всяко въже има два края. Едно нещо е ясно: без "доброто срещу злото", пропагандата и войната, еРепублик няма да е толкова забавна.

Репортер: Но ти си пристрастен! Признай си!

Админ: Да, ние се "накланяме" и към двата съюза непрекъснато. Понякога в рамките на само 12 часа топ-секретния отдел на еРепублик за Пристрастия накланя везните към PHOENIX, а след малко към EDEN. След това отново променя баланса и така! Особено ако се вземат предвид някои отворени писма...

Репортер: Уау! Наистина ли има такъв отдел?

Админ: Не, разбира се, че не. Това е шега. Всичко е въпрос на гледна точка. Това е нашият начин да кажем, че всички се правят на "жертви" през цялото време.

Репортер: Относно новите модули...

Админ: Да?

Репортер: Наистина ли ще са толкова яки?

Админ: Ами, ако не го планирахме да е така, нямаше въобще да си даваме толкова зор.

Репортер: Какви готини неща можем да очакваме?

Админ: Както напълно съзнателно допуснахме да "изтече информация" чрез двете "истории", новите модули ще донесат нови продукти, нови атрибути, нови умения, нови професии, нови индустрии и нови концепции като "управление на времето". Бойните полета ще са напълно различни, като ще превърнат битките едновременно в лични (ти ще се биеш срещу друг гражданин) и групови (заедно с твоя отряд, ако искаш по-голям "ефект&quot😉. Новите стратегически елементи ще направят воините много по-интересни.

Репортер: НО КОГА?

Админ: Тази пролет ще можете да играете с новите модули. 🙂 Скоро ще започнем да публикуваме дълга серия от статии Insider, които ще представят новите концепции.

Репортер: Какво ще кажеш за "бебетата" и задържането им в играта?

Админ: Както всички знаем, сърцето и душата на еРепублик е това, което ние наричаме "социалните взаимодействия". Ние насърчаваме тези взаимодействия, но бебетата не са толкова активни през първата седмица. И става така, че той/тя може да се чуди каква е целта на тази игра: просто два клика на ден и си готов ли? Ами, това ще се промени. Не фрапантно, няма да ти трябват 100 клика на ден, но още има няколко нови неща, които да правиш с "героя" си и твоята малка виртуална Вселена. Ще има повече неизвестни за нагласяне, повече възможности за растеж и повече забавление! Разбира се, надяваме се всичко това да повиши интереса. И тогава, заедно със "социалните взаимодействия", бебето ще има повече шансове да бъде активен играч, да създаде приятелства и да общува със заобикалящият го Нов Свят. Също така, имаме и друго планове за бебетата...

Репортер: Скъпи "админе", благодаря ти много за отделеното време. Поздрави "обезглавеното пиле" от мен! 😃

Админ: Ха, шегаджия си бил ти...Как ти беше ID-то?

Репортер: Опа, стана време да си ходя, продължавайте с добрата работа!