OPREZ - IZBORI-VAŽNO -EDIT

Day 787, 17:43 Published in Croatia Croatia by GP.1
Dragi gradjani i gradjanke, postoji velika mogućnost da se na jednoj našoj stranci radi Take Over (TO),nezna se tko radi TO ,dali Srbi,Madjari,Slovenci , TO pokušavaju napraviti opet na HDS-u,kao šta je to bilo prilikom posljednjeg PTO-a eHrvatske.

Molim vas dragi gradjani i gradjanke glasujte isključivo za službene stranačke kandidate kako bi smanjili mogućnost PTO-a ljepe naše.

Službeni kandidati top 5 Hrvatskih stranaka :

Hrvatska Demokratska Stranka : tripl3

Hrvatska Stranka Prava : Kicho

Ekipa za bolju eHrvatsku : dejan487 (jedini kandidat)

Hrvatska Ujedinjena Stranka : Josx

Hrvatski Liberalni Demokrati : zerocool12


Iako se čini da su svi kandidati sigurni ,tome nije slučaj,broj glasova koji dobiva odredjeni neslužbeni kandidat potvrdjuje da je u tijeku pokušaj TO-a .

Pozivam sve gradjane koji nisu glasali na stranačkim izborima i sve one čija stranka ima samo jednog kandidata da se učlane u HDS i glasuju za njihovog službenog kandidata tripl3,nakon glasanja se možete isti trenutak isčlaniti glas će biti priznat.


Obavjest o pokušaju navodnog TO-a je upućena prije 20ak minuta,u tih 20 minuta se potvrdilo da broj glasova za kandidata koji nije služben strmoglavo raste i da je riječ o pokušaju TO-a HDS-a.

NE DOZVOLIMO TO HRVATSKE DEMOKRATSKE STRANKE!

Edit:

SVI GLASAJTE U HDS-u ZA tripl3


Zahvaljujem se svima koji su pomogli HDS-u i tako spriječili TO Hrvatske stranke.


EDIT :

Jučer su nam dragi komšije izdali članak upozorenja POSLEDNJE UPOZORENJE - DRŽAVI PRETI TO !!!! ,u kasnim noćnim satima pokušan je PTO naše najveće stranke HDS-a,imali smo sreće da puno vojnika nije glasalo,i da smo obavješteni dok nije bilo prekasno.

Kako nebi bilo kao zadnji put kada smo bili upozoreni ,smatrali smo da su preslabi da nam naprave TO i čak smo se smijali dok nisu počele padat Hrvatske stranke HDS,HSR ,molio bi sve predsjednike stranaka ,one koji su u top 5 i one koji nisu,pustite stranačke rezultate sa strane i razmišljajte o budućnosti svoje domovine,ovo je upozorenje koje nećemo zanemariti.

Predsjednik e-Republike Hrvatske : GP.1