***Povijest Hrvatsko-Srpsko-Mađarskih odnosa***

Day 779, 06:43 Published in Croatia Croatia by pasko111

Drage eHrvatice i eHrvati,
u ovom članku htio bih vam opisati povijest eHrvatske od kada sam ja počeo igrati, tj. od 3. mjeseca 2009. godine.Povijest do 3.mjeseca opisana je u ovom Suckovom članku.
Velika većina ovog članka odnosi se na ratove između Hrvatske, Srbije i Mađarske!

VAŽNA NAPOMENA: Ovaj članak pisan je iz mog sjećanja uz pomoć wikipedije!Ako je nešto netočno navedeno molim vas da mi javite!Uzmite u obzir da se sve to dogodilo prije gotovo godinu dana!

Pa da krenemo 🙂
5.3. eHrvatski predsjednik postaje Split1700 po drugi puta.Jedini protivnik na izborima bio je Elbobo.U isto vrijeme u susjednoj nam eSrbiji predsjednik postaje naš voljeni BorKan.BorKan je bio jedini kandidat, pošto je srpski kandidat dobio ban dan prije izbora.U srpskom kongresu većinu drže eHrvati.Prvi Hrvatsko-Srpski rat počeo je 30.3. kada je Srbija (tj.Borkan) napao Slavoniju.Slavonija je napadnuta samo da bi se Hrvatskoj aktivirali mpp-ovi.BorKan se povlači iz bitke, a već idući dan Hrvatska napada Vojvodinu i predsjednik eSrbije se povlači.Isti dan pada i Beograd te Istočna i Zapadna srbija.Idući dan pada i Raška, zadnja srpska regija koju je Hrvatska osvojila.Sve bitke dobivene su zbog povlačenja eSrpskom predsjednika, tj. BorKana.Dalje se nije moglo, pošto je kongres vraćen u Srpske ruke i Borkan je smijenjen.
Pregled cijelog prvog Srpsko-Hrvatskog rata pogledajte OVDJE.

Rat završava 11.4., budući da je Srbija upotpunosti okupirana, dijelom od Hrvatske, dijelom od saveznika Bugarske.Bugarska je okupirala preostale Srpske regije zato da bi ovaj rat postao nevažeći i da bi se Hrvatskoj izbrisali mpp-ovi.

U 4.mjesecu srpski predsjednik postaje legendarni Lipec.Lipec je predsjednik sve do 5.8.U tom dugačkom periodu eSrbija je oslobođena, dobila je baby boom i polako se počela formirati kao velika sila Novoga svijeta.Novi stari hrvatski predsjendik u 4.mjesecu je Roby Petric.
Oslobađanje Srbije započelo je već 1.4. napadom Mađarske na NW Hrvatsku.Napad je obranjen.Mađari su napadali još nekoliko puta, točnije još dva puta na Vojvodinu i jednom na NW Hrvatsku.Uspjeli su tek u 6.mjesecu kada je u Hrvatskoj predsjednik bio IVAN RADMAN, u Srbiji još uvijek Lipec, a u Mađarskoj Shaok.Treći napad 22.6.09. na Vojvodinu bio je pobjednički za Mađare i Hrvatska je izgubila tu regiju.Hrvatska ponovno objavljuje rat Srbiji (i ja sam kao tadašnji kongresnik glasao ZA objavu) te usljeđuje nekoliko Srpskih napada na okupirane regije.Prva tri napada, dva na Rašku i jedan na Istočnu Srbiju uspješno su obranjena. 30.6. kreće jaka ofanziva na okupirane teritorije i Srbija u dva dana osvaja Istočnu Srbiju i Rašku dok Mađari osvajaju Beograd i Zapadnu Srbiju, koje su kasnije vraćene u Srpske ruke. 25.6. Mađari napadaju Slavoniju ali Hrvatska se i ovaj put obranila.Isti dan su bili kongresni izbori, i Srbija uz veliku pomoć Mađarske radi TO Hrvatskog kongresa, tj. osvajaju većinu u kongresu.U mjesec dana koliko su imali većinu u kongresu naštampali su preko 300k HRK-a te uzeli manje količine ostalih valuta i golda (točan iznos OVDJE i totalno uništili eHrvatsku ekonomiju!Posljedice su bile tolike da je mjesec dana kasnije Admin uveo Državljanstva i time otežao sve TakeOvere.Nakon RADMANa predsjednik postaje andycro, 5.7. u doba najveće krize, a kongres je još uvijek u rukama Srba i Mađara.I na ovim izborima je pokušan TO ali nije uspio.Mađari su Hrvatskoj predložili NAP (pakt o nenapadanju) u trajanju od 6 mjeseci, s time da bi Hrvatska mogla potpisati MPP sa svima osim sa Kanadom i USA koje su u istom vremenu bile pod žestokim napadima ex-PEACE-a.Velik dio USA je bio okupiran od Rusije, Indonezije, Francuske, Portugala, dok je Kanada u jednom trenutku čak bila izbrisana sa mape.NAP koji su Mađari predložili nije uključio povratak novca ukradenog tijekom TO-a, te je andycro ODBIO potpisati sporazum!Više u ovom andy-jevom članku:
24.7. ,nakon odbijanja NAP-a kreće najgori napad na NW Hrvatsku od strane Mađara. Hrvatska je imala samo Španjolsku kao saveznika, pošto su kongresnici redovno sve saveze odbijali.Zid se cijeli dan držao u minusu oko 300k ponekad čak i puno više ali odlučeno je da će se uložiti sve samo da bi se obranili.U zadnjih 10tak minuta bitke počelo se tenkati i nakon 40 minuta produžetaka NW Hrvatska je obranjena! Tenkanje možete pogledati na ovom linku: http://www.youtube.com/watch?v=ocgnVy0pAKA

Od 21.8. do danas Srbija je Hrvatsku napala čak 6 puta, uvijek na Slavoniju, uvijek sa istim ishodom, POBJEDOM eHrvatske.Mađari su u istom periodu 4 puta napali NW Croatiu, sa istim ishodom, obranom eHrvatske.Jedna od tih bitki, točnije ona 2.11. je bitka sa najviše DMG u cijelom eRepubliku!
Četiri puta su napali zajedno, dok je Srbija dva puta napala sama.U zadnja dva zajednička napada pridužila im se i Slovenija ali i oni su izgubili.
U 8.mjesecu predsjednik eHrvatske je bio Croat4ever, a nakon njega dva mandata odradio je prvi eSrpski preCjednik BorKan.Borkana je naslijedio u 11.mjesecu Aurelije the family guy koji je svoj mandat obilježio velikim promocijama, na mnogim portalima, čak i na HRTu!Poslije njega dolazi Rocker-ma,predsjednik koji je osvojio Sloveniju 🙂 a sadašnji predsjednik je GP.1.

Slovenija je od 13.12. do 19.12. svaki dan napadala, kako oni kažu „terorizirala“ nas je.Sve im se to vratilo 30. i 31.12. kada smo ih pokorili, i danas ih nema na karti.Bitka za Prekmurje deseta je bitka po količin dmg-a na eRepubliku!Hrvatska vojska i općenito Hrvati poznati su po eSvijetu zbog svoje predanosti domovini i saveznicima.Ako pogledate sve važnije borbe, uvijek je Hrvatska u top 3 sa nanesenim dmg-om.To me čini jako ponosnim, a nadam se i vas 🙂 Hrvatska je jedna od vodećih sila, poštovana u svijetu, potrudimo se da takva i ostane!Jednom prilikom jedan saveznik izjavio je: Our allies sent their armies to help us, Croatia sent their whole nation! Što bi u slobodnom prijevodu značilo: Naši saveznici su poslali svoje vojske da nam pomognu, a Hrvati su poslali cijelu naciju! 🙂


Nadam se da vam se svidio članak, trebalo mi je 2h da ga napišem i uredim, sve zato što sam toliko glup da ne razlikujem June i July 😃


Hvala vam na čitanju,
pasko111
p.s. Ovo je samo djelić povijesti, oni najvažniji događaji, ako sam nešto zaboravio, molim vas, javite mi na PM!