Načini za doći do Rhone Alpsa

Day 778, 10:36 Published in Croatia Croatia by Gaganic

Zadnjih par dana čitam redovito članke o taktikama za dolazak do high wood regije Rhone Alps. Koliko se može iščitati iz svega toga nudi se nekoliko opcija:

Diplomatsko rješenje:

<img src="http://www.javno.com/slike/slike_3/r1/g2009/m03/y197072788785903.jpg">

Definitivno najbolja opcija. Diplomatski dogovor može biti s eItalijom ili s eAustrijom.

Ako bi bilo s eItalijom to bi značilo da nas oni propuste kroz svoje 4 regije i tada dolazimo do Rhone Alpsa i sa eŠpanjolskom se dogovorimo na koji način da je preuzmemo. Još bi ovdje trebalo napomenuti da s obzirom da napadom aktiviramo talijanske MPPove dobro bi bilo potpisati sporazum o kraju rata nakon što nas propuste (čisto da nam jednog dana ne visi nad glavom hoće li nas netko napasti ili neće).

Preko eAustrije bi bilo tako da eAustrija osvoji eŠvicarske regije koje vode do Rhone Alpsa i onda mi tim utabanim putem dođemo do tražene regije. Čak mi se čini da je ovo vrlo vjerojatno.

Vojno rješenje:

<img src="http://www.braniteljski-portal.hr/files/portal/domovinski_rat21.jpg">

Dosta rizično, ali se ipak isplati. Teško bi nam bilo samima ovo izvesti, zato bi bilo dobro kad bi od ovoga napravili jednu EDEN akciju između nas, eŠpanjolske i eGrčke. Kad vidimo u kakvim je problemima eGrčka možemo je slobodno otpisat. Ostajemo dakle mi i eŠpanjolci. Možemo napraviti foru gdje će eŠpanjolska osvojiti ove četiri regije i da mi onda idemo preko tih regija, ili se možemo odlučiti za pravi zajednički napad na eItaliju. U oba slučaja mislim da sigurno dolazimo do Rhone Alpsa, ali bi onda valjda trebalo i izbrisati eItaliju ako diplomacija ne odradi svoje kako treba.


A sad meni ono najdraže vojno rješenje koje nisam vidio da se baš spominje. Ako pogledamo stanje eHrvatske onda možemo vidjeti da smo osvojili eSloveniju i da nam je baš drago da nijedna država nema aktivirane MPPove protiv nas. Zadnje što nam treba je da napadnemo eItaliju, neuspijemo, i onda ona sa svojim MPPovima u protunapadu oduzima našu vjekovnu zemlju eSloveniju. Rješenje koje nudim je definitivno najskuplje i treba vrhunsku organizaciju, ali je ujedno i najsigurnije moguće po eHrvatsku.

eHrvatska bi trebala propustiti eBiH kroz svoje tri regije da dođe na granicu s eItalijom. Tada eBiH napada eItaliju i radi nam prolaz do Rhone Alpsa. U slučaju neuspjeha bar je sigurno da nećemo izgubiti naše eSlovenačke regije jer mi nemamo otvoren rat sa eItalijom i prejaki smo za bilo kakvu samostalnu talijansku ofenzivu. Kod organizacije je bitno da što više stanovnika eHrvatske sudjeluje u ratu tako da se preseli u eBiH i pomogne osvojiti regije. Svi vidimo da je vrijeme četvrtog svjetskog rata tako da je za očekivati da eItalija neće dobiti znatnu podršku od svojih saveznica s obzirom da se po svijetu non stop vode puno bitnije borbe kao npr. borba za Hello Kitty.Vote i Sub