Reformarea Partidului Renasterii Nationale

Day 778, 06:56 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by avevali

Salutari!

Voiam sa va anunt ca am de gand ca candidez la presedintia Partudului Renasterii Nationale.

Am decis sa imi asum responsabilitatea acestei candidaturi intrucat consider ca este nevoie de o reforma reala a partidului care a ramas in urma in comparatie cu potentialul real al acestuia. Regresul Partidului este evident si consider ca trebuie stopat imediat.

Faptul ca sunt in Republica Moldova inca de la inceputurile acestui stat, cele 4 mandate consecutive de parlamentar(culmind cu locul 2 pe tara luna trecuta) , medalia de society builder(cele aproximativ 15 persoane intiate in aces joc), bunele mele intentii , dar mai ales faptul ca sunt membru confondator al partidului ma recomanda pentru asumarea unui asemenea rol in partid.

Telurile in care imi angajez propria putere de munca, dar si cea a partidului sunt:
- O mai buna organizarea a partidului si o crestere semnificativa a activitatii acestuia si a interactionarii intre membri.

- Obtinerea unei majoritati in parlament, fie singuri, fie alaturi de un alt partid cu viziuni asemanatoare

- Castigarea alegerilor pentru Presedintia Moldovei, unde am de gand sa candidez, in contextual in care partidul, printr-un vot democratic, ma va desemna.

Sper sa am sustinerea voastra, iar in cazul in care aveti nelamuriri sau neclaritati, va rog sa ma abordati, fie lasand un coment la articol, fie personal intrucat sunt deschis rezolvarii oricarei probleme.

Avevali,
Congresman
Viitor presedinte PRN

IMPORTANT: Daca nu esti membru al vreunui partid, alatura-te acum celui mai vechi si mai puternic partid de pe scena politica din R.Moldova, alatura-te PRN!