OLD SOLDIERS NEVER DIE; THEY JUST FADE AWAY.

Day 747, 14:20 Published in Romania Romania by Praetorian Guard Org

Motto:
Old soldiers never die; they just fade away.
Douglas MacArthur

Dragi prieteni azi Praetorian Guard a avut trista ocazie de a-si petrece doi dintre cei mai importanti membri pe drumul retragerii. Traiesc cu impresia ca o unitate militara e ca un organism care are cap, coloana vertebrala, si membre. Bineinteles ea functioneaza ca un intreg nici o parte neputand exista fara cealata. Azi ne vedem in situatia de a ramane fara coloana vertebrala care era formata din Ivana Ika si Alero. Oricine i-a cunoscut stie ce au insemnat ei pentru istoria PG. Fara munca lor nu am fi ajuns aici asa de repede. Din pacate motive ce tin de RL ii fac sa renunte la joc (temporar e speranta mea).
Colegi azi ne-am pierdut coloana vertebrala. Va trebui sa strangem randurile pentru a putea suplini absenta lor si sa-i facem mandri de noi.

ORDIN DE ZI

Se decerneaza ordinul Scorpionul de Aur cu Coroana Generalului Ivana Ika cu ocazia trecerii in retragere, in semn de recunostinta pentru munca depusa si sacrificiul sau in interesul Praetorian Guard.Se decerneaza ordinul Scorpionul de Aur cu Coroana Maresalului Alero cu ocazia trecerii in retragere, in semn de recunostinta pentru munca depusa si sacrificiul sau in interesul Praetorian Guard.Ordin dat azi 6 decembrie 2009 si adus la cunostiinta unitati in sedinta festiva de la aceasi data.

Cipax23
Comandant Praetorian Guard


VETI FI ORICAND LANGA NOI
http://www.youtube.com/watch?v=ksiURz02n7c