A valódi eKommunizmus

Day 734, 03:19 Published in Hungary Hungary by Kommunista Part

Kedves elvtársak...elvtársnők...barátaim!

Szeretnék megosztani veletek egy cikkrészletet,a teljeset megtaláljátok a Communism Today című lapban, melynek írója Potente elvtárs. Cikkje lényegében az eRepublik kommunizmusáról beszél, illetve annak alapjairól. Lássuk hát a cikkrészletet:

A kommunista rendszer működőképes az eRepublikban.

Mik a gyakori ellenérvek?

Ellenérv: A kommunizmus nem teszi egyenlővé az embereket, hanem a gazdagokat még gazdagabbá.
Válasz: Sajnálom, de ez a kapitalizmus alapfilozófiája. Ez csupán egy korrupt társadalomra igaz, ami nem tudja levetkőzni a gonosz kapitalizmust, illetve a rejtve jelenlévő reakciósokat. A tiszta marxizmus, a tökéletes eKOMMUNIZMUS, az emberiség utópiája remekül működik az evilág keretein belül. Egy olyan világban, ahol mindenki egyenlő, megéri harcolni!

Ellenérv: A kommunizmus korlátozza a szólásszabadságot, és elnyomja az embereket.
Válasz: Ezen állítások a diktatórikus rezsimre igazak. Ez nem valósítható meg az eRepublikban, mivel a játék a szabad akaratról szól! Mellékesen ez a korrupt és betegesen elfogult kommunizmus eredménye, melyet a hatalom megtartására használnak fel reakciós „kommunisták”. Az én eKommunizmusom tiszta és szabad marxizmus, amit az egyenlőség mozdít elő ellentétben a diktatúrával, ami a fasizmusra jellemző.

Ellenérv: A kommunizmus egy uralkodó és egy elnyomott osztályt hoz létre, ami megosztja az országot.
Válasz: Mint már korábban mondottam, ez a forgatókönyv egy korrupt kormánynál létezik, melyet reakciósak irányítanak; ez nem történhet meg az eRepublikban, ahol egy diktatórikus rendszert szinte lehetetlen hatékonyan vezetni. Válaszképpen arra a nevetséges állításra, hogy a kommunizmus megoszt, kérdem, tudjátok egyáltalán, miről is szól a kommunizmus? A kommunizmus erkölcsi világképe az egyenlőségről és egységről szól. Azzal, hogy együtt dolgozunk egy közös célért,…egyenlően dolgozunk azért, hogy jobbá tegyük az Új Világot.

Üdvözlettel:
Bence Csordas
Várunk szeretettel, csatlakozz a párthoz!
Beszélgethetsz is velünk a Mibbiten a #kp szobában!