Epäluottamuslause

Day 722, 11:27 Published in Finland Finland by JokkeT

On niin ankeaa puhua ikävistä asioista mutta pakkohan se on kun ikäviä asioita sattuu.Joudun antamaan epäluottamuslauseen nykyiselle hallitukselle.

Hallitus on toiminut vastoin kansan tahtoa kun on munattomasti kieltäytynyt aloittamasta sotaretkeä baltiaan. Mitä tämä kertoo päättäjistä? No sitä että heillä ei ole munaa hyökätä Viroon ja Latviaan, Viron keikka ei niinkään ole saanut kannatusta muutakuin siinä tapauksessa että he eivät suosiolla meitä Latviaan päästä kuten päästivät Latvian hyökkäämään armaaseen kotimaahamme mutta Latviaan me tahdomme jumalauta, tahdomme varastaa heidän high-viljansa ja tahdomme räjäyttää heidän palatsinsa, meitä ei saa estää! Meidät on nolattu vihollistemme edessä hallituksen toimesta, HALLITUS ON KAADETTAVA!!!

Hallitus on inffonut viimeaikoina todella huonosti. HTJ päivityksistä ei ole tullut vielä mitään tiedotusta ja minä allekirjoittaneena olen ollut täysin ilman informaatiota että joukko-osaston jonka johtajistoon kuuluin on lopetettu. Eli mitä tämä on olevinaan kun edes johto ei saa ilmoitusta mistään niin mitenköhän lie tavallisen rivisotilaan laita.
Tämän lisäksi äskettäin saimme hallitustiedotteen muodossa tiedon että uudet alivaltiosihteerit on valittu mutta missään ei kerrota ketkä ovat nämä uudet AVS:ssät joten informaatio haloooo!

Hupiministeriö on myös oma lukunsa, se on saanut närkästettyä kansalaiset huonolla toiminnallaan jolle ei näy loppua. Itse ministeri ei ole jakanut voittorahoja kilpailuista voittajille joka on erittäin huolestuttavaa. Aktiviteetit kuihtuvat kuten puoluemättö joka näki kuraisen loppunsa lopulta. Ja mitä tekee presidentti, ei yhtään mitään, juuri niin, armas presidenttimme istuu palatsissaan nyhväämässä ja perustelemassa talofirmoja ulkomaille, onpa mielenkiintoista.


Hallituksen mätämunista ei ole vastusta meille kaikille

Edellämainittujen seikkojen lisäksi olen huolestunut siitä että presidentti nimitti hallitukseen täysin tyhjänpäiväisiä virkoja jotta voi pitää "kavereitaan" mukana kaikessa päättämisessä missä heitä ei tarvita. Miksei samantien koko kansaa voida päästää salaisiin kammioihin mukaan katselemaan ympärilleen. Räikein esimerkki turhasta nimikkeestä on valkoinen persialaiskissa. Ihan alkaa itkettämään kohta...

Onko munaton ja kyvytön hallitus sitä mitä tahdomme? Onko aika muuttaa suuntaa ja ottaa kokka kohti parempaa? Kaadetaan hallitus yhdessä, yhdessä me pystymme siihen, luulimme että valitsemme pätevän henkilön johtoon mutta mitä vielä, saimme munattoman töröttäjän! Meidän on astuttava aseisiin, eliminoitava surkea johto ja pistää pystöön hyvä, parempi ja paras hallitus minkä me kapinalliset tahdomme! Kynä on miekkamme ja teksti on peitsemme, tulkaa kaikki mukaan vallankumoukseen ja antakaa runosuonenne sykkiä niin foorumeilla, mediassa kuin keskusteluohjelmissakin, kertokaa mielipiteenne sillä vain se on tärkeä!


Oletko sinä mukana vallankumouksessa?

Kuhaa alas!
Hallitus alas!
Impeachment on toivomme!


Terveisin JokkeTee, kapinallinen ja ylpeä siitä